24 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που ξεχωρίζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά! Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ηγηθείς μιας ομάδας, χωρίς, ωστόσο, να λείψουν και κάποιες αντιδράσεις ή «γκρίνιες», από άτομα που έχουν μια πολύ διαφορετική αντίληψη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Πολλαπλά καθήκοντα, τα οποία δεν είναι της ειδικότητάς σου, μπορεί να περιπλέξουν την καθημερινότητά σου, αλλά και να δυσκολέψουν προσωρινά την υλοποίηση ενός επαγγελματικού στόχου σου, αφού τίποτα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με άτομα εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η ημέρα έχει για σένα άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και «φρέσκα» ερεθίσματα, κάτι που αναμένεται να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σου ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες δράσεις ή γνωριμίες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός έκτακτου ταξιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Άγχη και ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν προσωρινό άγχος, σύντομα όμως θα αναθαρρήσεις και θα διασκεδάσεις τους φόβους σου, αφού μια ξαφνική αλλαγή θα λειτουργήσει υπέρ σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να σε ωθήσει σε αγορές ειδών που δε συνηθίζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων απέναντι σου χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις, καθιστώντας αβέβαιη, ως προς το αποτέλεσμά της, κάθε απόπειρά σου να συνεργαστείς κάτω από σταθερές συνθήκες! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή και με ένα νέο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως, μάλιστα, προκύψει και κάποιος αρκετά… πειστικός λόγος για να το πράξεις! Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές έκτακτες εργασίες και το πρόβλημα είναι ότι δε θα μπορέσεις να «κάνεις το κουμάντο σου» με ηρεμία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις που θα σε γοητεύσουν. Επιπλέον, «στρώνει το χαλί» για να δημιουργηθεί ένα «παρεΐστικο» κλίμα, με τη συμμετοχή προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς. Από την άλλη όμως, μπορεί να απορήσεις από τη στάση ενός δικού σου ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και το να εγκαταλείψεις εσύ τον χώρο σου και να φιλοξενηθείς κάπου αλλού προσωρινά. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει το πλεονέκτημα της «απόκρυψης και παραλλαγής».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού κατά πως φαίνεται θα έρθεις πιο κοντά και σε πρόσωπα που σίγουρα διαφέρουν από τον «μέσο όρο», είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα είτε λόγω των ενδιαφερόντων τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει το έναυσμα για μια νέα αρχή στην οικονομική σου πολιτική, ίσως, μάλιστα, συμβεί μια απρόσμενη αλλαγή ή ανατροπή, που θα κάνει την επιλογή σου μονόδρομο. Επιπλέον, έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα, αν πας «κόντρα στο ρεύμα» ή απλά κυνηγήσεις την έκπληξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να παραμείνεις στο περιθώριο των εξελίξεων. Αντίθετα, σου ζητά να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού μαζί με τα καλά που θα σου τύχουν, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις και καταστάσεις που θα σε ξενίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις στιγμές της μοναχικότητάς σου και να φροντίσεις για τη σωματική ή ψυχική σου ευεξία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα εξωστρεφείς δράσεις, που έτσι κι αλλιώς δε θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss