24 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν επαφές και συναντήσεις για ένα εργασιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για μια υπόθεσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν ενδεχόμενες δυσκολίες ή ένα προσωπικό θέμα που τα απασχολεί. Επιπλέον όμως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Σκορπιό διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά μάλλον δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας ή πολυδιάσπασης. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε διακεκριμένα άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για μια ρύθμιση σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «περίλαμπρη» κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια ανάλογη μάζωξη εκτός έδρας. Επιπλέον η Αφροδίτη στον Τοξότη φροντίζει για την καλοπέρασή σου, κοντά σε άτομα που «σε πάνε»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί ωστόσο να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη διαμορφώνει ένα πολύ καλό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου ή να δώσεις προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή την διατροφή σου. Κατά τα άλλα βέβαια, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου, σου προσθέτει μερικούς ακόμη «πόντους» με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πλέον πολύ πιο εύκολα, ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί μια διάκριση. Επιπλέον, έχεις να… λαμβάνεις, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος! Παράλληλα, καλείσαι να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να «ανοίξεις» τον κύκλο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα καταφέρεις τελικά να «περάσει» το δικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις πιο συλλογικά, ενώ η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις. Επικοινωνιακά λοιπόν είσαι σε καλό δρόμο, ενώ μπορείς να αφιερώσεις χρόνο και στην εκμάθηση μιας τεχνικής ή την επιμόρφωσή σου, καλείσαι όμως να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητες σου. Και το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ, αφού με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss