24 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Μπορείς, μάλιστα, να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί, ωστόσο, να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στη ζωή σου, αν αποφασίσεις να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως, θα πρέπει να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες, μεγεθύνοντας τελικά το όποιο πρόβλημα. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητά σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας τη ζωή. Όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου συνιστά να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν, μάλιστα, αντιληφθείς πως όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι ή να προσφέρεις εσύ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν… ασαφή χαρακτήρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως… άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Από την άλλη, μπορεί να «σου κατέβει» μια έμπνευση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να πάσχει σε αξιοπιστία, στη δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου ή να χαθούν κάποια χρήσιμα εργαλεία. Επιπλέον, στην υγεία σου πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντάς τα είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, καλείσαι να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου ή να φιλοξενήσεις κόσμο που δεν έχει «που την κεφαλή κλίναι». Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δε θα πραγματοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος! Παράλληλα, φαίνεται πως ο Άρης στον Υδροχόο σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να σε κάνει πιο «αιθεροβάμονα», το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα». Από την άλλη, αν λειτουργήσεις διαισθητικά, ενδεχομένως να βγεις «από πάνω».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει την ανθρωπιστική προδιάθεσή σου, αλλά και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, καλείσαι να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, μάλλον δε θα γίνει τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss