25 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τεχνικά προβλήματα

Κριός

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό για σήμερα και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς, ούτε να διαμαρτύρεσαι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα, όσο και μελλοντικά. Δείχνει, μάλιστα, αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις συναλλαγές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κάνεις τους λογαριασμούς σου και να εφαρμόσεις τα δέοντα και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε χάρες. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην εξέλιξη των πραγμάτων, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού πιθανόν να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως, φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου, οφείλεις να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν τη σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και αν πάθεις κάποια «ζημιά», το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δε βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ! Δώσε, λοιπόν, την κατάλληλη απάντηση στις πιέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά, μάλιστα, να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια, όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Πλούτωνας στον οίκο των οικονομικών σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε, οπότε ας έχεις τον νου σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην προβείς σε έναν δανεισμό, που σε «δένει χειροπόδαρα», αντίθετα προσπάθησε να απαλλαγείς από τα δεινά του «πλαστικού» χρήματος.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο καχύποπτο/η κι όχι άδικα, αφού στο περιβάλλον σου γίνονται πράγματα που χρήζουν άμεσης διερεύνησης. Ίσως, μάλιστα, κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, ύστερα από όσα θα δεις ή θα μάθεις. Παράλληλα, κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να μην συγχωρεί τα λάθη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι, είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Καλύτερα, λοιπόν, να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να υποπέσεις σε σφάλματα κι ύστερα να μπλέξεις χειρότερα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι, επίσης, να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss