25 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε αγορές που βελτιώνουν την εικόνα σου, αφού η Σελήνη στον Σκορπιό θα φροντίσει να έχεις όσο χρήμα χρειάζεσαι, έστω κι αν είναι… δανεικό!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου και με την Σελήνη απέναντί σου να «τραβάει» κόσμο, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα, κερδίζοντας συνάμα και κάποια εύσημα για την συνολική σου παρουσία. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για μια εκδρομή ή έναν περίπατο αλλά και για ψώνια πάσης φύσεως!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις ανάγκες και συνολικά τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποιο έξτρα επίδομα ή δώρο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέες μεταβλητές στα εργασιακά σου αλλά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, αφού ο υψηλός βαθμός της προσαρμοστικότητάς σου είναι και το κλειδί της επιτυχίας σου!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να πετύχεις μια συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις, αν κινηθείς ρεαλιστικά και βάλεις στην άκρη τους… περιττούς συναισθηματισμούς! Σε αυτό βέβαια έχει τις… αντιρρήσεις της η Σελήνη στον Σκορπιό και μάλλον πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «δέοντα» και τα… επιθυμητά!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει κόσμο στο σπίτι , ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε έναν διαφορετικό χώρο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα στην δουλειά σου με την μεσολάβηση κάποιων άλλων, κάτι που θα σε ξεκουράσει, προσφέροντάς σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με «διακεκριμένα» άτομα, που σε γενικές γραμμές τηρούν τους τύπους και ξέρουν να φέρονται. Επιπλέον η Σελήνη στον Σκορπιό σε τροφοδοτεί με πληροφορίες και μυστικά, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση για να τα προλάβεις όλα!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ομορφύνεις το σπίτι ή το γραφείο σου, στην κατεύθυνση μιας «κλασικής» γραμμής που «πείθει» τον καθένα πως… αξίζει να σε επισκεφθεί! Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει περισσότερα έσοδα, κάτι που θα σου επιτρέψει να προβείς σε αγορές ποικίλων ειδών.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά καταλυτικό παράγοντα στις εξελίξεις, οπότε… συνέχισε να «βγάζεις» τον καλύτερο εαυτό σου, μακριά από πάθη κι εμμονές, αξιοποιώντας ενίοτε και την αλάνθαστη διαίσθησή σου. Επιπλέον, μια γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδια σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να αποκτήσεις κάτι που «τρέφει» το πρεστίζ σου ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα ανάλογο δώρο. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Σκορπιό καλό είναι να επικεντρωθείς και σε θέματα υγείας ή διατροφής, προβαίνοντας σε σωστές διορθωτικές κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να αποκτήσεις κάτι που «τρέφει» το πρεστίζ σου ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα ανάλογο δώρο. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Σκορπιό καλό είναι να επικεντρωθείς και σε θέματα υγείας ή διατροφής, προβαίνοντας σε σωστές διορθωτικές κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Μια παρασκηνιακή συμφωνία ή συνεννόηση μπορεί να σε ωφελήσει επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα άτομο του άλλου φύλου στην δουλειά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει καθ’ όλα έτοιμος/η για να «πιάσεις» έναν μεγάλο στόχο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να υλοποιήσεις ένα όνειρό σου ή τουλάχιστον να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή εκδήλωση. Επιπλέον, και η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να ανταλλάξεις γνώμες ή πληροφορίες με κόσμο, ίσως μάλιστα κάνεις κι ένα ταξιδάκι. Παράλληλα, καλείσαι να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεση που δεν έκλεισε εντελώς.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss