26 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα να επηρεάζει τόσο την καριέρα σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Επιπλέον, στη δουλειά σου «παίζει» μια αντιζηλία που μπορεί να σου κάνει ζημιά και μην κινηθείς, αν δεν διασφαλίσεις πρώτα τα νώτα σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά και παρά τις όποιες αντιστάσεις και τα «μπερδέματα» που θα προκύψουν, τελικά θα τα καταφέρεις, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα». Επιπλέον, μια σχέση ή συνεργασία σου καταλήγει στο… Σπαρτιατικό «ή ταν ή επί τας»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, η Πανσέληνος αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» αδυναμίες που τις καθιστούν λιγότερο λειτουργικές. Ίσως, μάλιστα, γίνεις μάρτυρας ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος ή μιας «αλλόκοτης» συμπεριφοράς. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη που θα σε… χαντακώσουν! Οφείλεις, επίσης, να προνοήσεις για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων σου από κακόβουλες δράσεις, αλλά και την καθαριότητα στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και τη διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για τη συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως στη δουλειά σου, γίνονται «Σόδομα και Γόμορρα», οπότε έχε τον νου σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να καλύψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, που «ακυρώνουν» το «καθώς πρέπει» προφίλ σου. Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε «στήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος ορίζει μια νέα αφετηρία στη ζωή σου, όχι όμως με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αφού πολλά γίνονται και… ξεγίνονται, εξ αιτίας της κυκλοθυμίας σου! Από την άλλη πλευρά όμως, η καλλιτεχνική έμπνευσή σου κορυφώνεται. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss