26 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Εναλλαγή παραστάσεων

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη και μπορεί να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δε θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την αναπροσαρμογή ή ακόμη και τη διακοπή της σχέσης σας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για… άλλα πλάσματα! Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα δείχνει να «βαραίνει» απότομα και μάλλον θα χρειαστείς έναν ψυχολογικό αντιπερισπασμό για να μη σε πάρει από κάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη «ανακατεύει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ζητώντας να επιδείξεις κι εσύ μεγαλύτερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, αφού άλλες φορές θα έχεις την υποστήριξη των άλλων κι άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου ζητά να μη μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού η συνέχεια δε θα σε δικαιώσει, ίσως, μάλιστα, βρεθείς εν μέσω σφοδρών αντιζηλιών! Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Φαίνεται πως κάποιος/α απεργάζεται σχέδια σε βάρος σου, ίσως, μάλιστα, χρησιμοποιήσει τα θέλγητρά του για να σε παγιδέψει, είτε σε ένα προσωπικό ζήτημα είτε σε ένα επαγγελματικό. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, καλείσαι να ελέγξεις τα πάθη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και είτε θα έρθει κόσμος στον χώρο σου, με όλα τα «συν» και τα «πλην» που μπορεί να έχει αυτό είτε θα μεταβείς σε μια διαφορετική «έδρα». Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις για περιουσιακά θέματα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Προσπάθησε πάντως να μην αρκεστείς σε έναν «κοινωνικό σχολιασμό» αλλά να μάθεις και κάτι… χρήσιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι, αν χρειαστεί, να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως, μάλιστα, κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου και όχι κάτω από ομαλές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, παίρνεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε για καλό είτε… όχι, γι’ αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάζεις διαρκώς περιβάλλον και συνομιλητές, χωρίς τελικά να βγει κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να «κρατήσεις» κάποιες από τις γνωριμίες σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αλλάξει ριζικά το οικονομικό status σου, πρόσεξε όμως, μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δε δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα ή πετάνε το «δόλωμα» κι… αλίμονο σε όποιον/α «τσιμπήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros 

Υδροχόος

Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια, η Αφροδίτη στον Λέοντα ορίζει το τέλος της ελευθερίας σου, ενώ σε καλεί να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε πιέσεις που λίγο απέχουν από τον… εκβιασμό! Υπάρχει, επίσης, σοβαρό ενδεχόμενο να μπεις σε μια κατάσταση, που στην πορεία θα σου δημιουργήσει αφόρητες πιέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συζητήσεις κι επαφές για καθαρά επαγγελματικά θέματα, αφού αυτά είναι το «νούμερο ένα» στις προτεραιότητές σου. Το καλό πάντως είναι ότι με την Σελήνη στον Τοξότη θα μπορέσεις να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss