27 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

 

Με την Σελήνη στους Ιχθύς φαίνεται πως χρειάζεσαι ξεκούραση και… ολίγη από απομόνωση για να έρθεις «στα ίσα σου», ιδιαίτερα αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αξιοποιήσεις μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σου δίνει η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που «ονειροβατούν», κάτι όμως που τελικά θα εμπνεύσει κι εσένα. Επιπλέον, η πίστη σου σε μια προοπτική μπορεί να την υλοποιήσει, ως ένα μικρό… θαύμα! Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε κάτι καλλιτεχνικό ή μυστηριακό. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει μια αστάθεια ή αβεβαιότητα στα οικονομικά σου, αλλά με τον Δία στον Σκορπιό να είναι ο… μεγάλος χορηγός σου, αποκλείεται να σου λείψει κάτι, οπότε υλοποίησε τις επιθυμίες ή «κάνε το κομμάτι σου» κι… έχει ο Θεός!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εμψυχώσεις κόσμο, αλλά και να εμψυχωθείς εκεί που κάτι… φοβάσαι και πιστεύεις πως δε θα τα καταφέρεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια μια συνεργασία ή συμφωνία έχει πτυχές που χρήζουν διερεύνησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να σου «ανοίξει» ποικίλες εργασίες, αλλά με το καλό κλίμα που υπάρχει όλα θα γίνουν όπως τα θες και δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Αντίθετα όμως, όσον αφορά στη διατροφή σου, καλό είναι να αποφύγεις υπερβολές και καταχρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να προκύψουν «θέματα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, όμως «τέλος καλό, όλα καλά», όσο κι αν αρχικά βρεθείς σε δίλημμα ή μια αμηχανία. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις «σούπερ», φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή σε αλλαγές στον χώρο σου, αλλά μην ανησυχείς, αφού ό,τι κι αν γίνει, θα σου βγει τελικά σε καλό. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, κάποια από τα μηνύματα όμως που λαμβάνεις είναι μάλλον διφορούμενα και θα χρειαστούν… αποκρυπτογράφηση! Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει σωστά κι όχι η λογική σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, όσο εύκολο είναι να σου χαριστεί κάτι ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα, άλλο τόσο είναι να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε ανάγκη, καταλήγοντας τελικά στα… ίδια ως προς τον ισολογισμό σου, πολύ πιο «γεμάτος/η» όμως ψυχικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να «ψυχανεμίζεσαι» καταστάσεις, που κανείς άλλος δε «βλέπει» και καλά θα κάνεις να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου, αφού τα εξωτερικά φαινόμενα απατούν. Επιπλέον, η έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι», με γόνιμες συνέπειες στη δημιουργικότητά σου, ιδιαίτερα την καλλιτεχνική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss