28 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διαπραγματεύσεις σε έντονο κλίμα

Κριός

Ο Ήλιος στον Ταύρο εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις είτε για τη ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει κρυφές έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν, όμως τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου «δουλεύει» για την αναγνώριση και την πρόοδό σου. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικά ή εργασιακά θέματα, ίσως, μάλιστα, να ξεμπλοκάρει μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε αρκετά. Συνάμα, θα αρχίσουν να γίνονται ευδιάκριτες και οι θετικές συνέπειες στα οικονομικά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό παράγει εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Ζυγό, μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου και, ανεξάρτητα από το ποιο ακριβώς είναι «το μήλο της Έριδος», όλα φαίνεται να οφείλονται σε ζήλιες ή απωθημένα που περίμεναν την… ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε οικοσκευές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τόσο τα οικονομικά σου, όσο και τη δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Ίσως, μάλιστα, η γνωριμία σου με ένα «διακεκριμένο» άτομο να γίνει το «κλειδί» της προόδου σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για ένα εγχείρημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει «πολίτη του κόσμου», με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να αποκτούν, μάλιστα, έναν «επίσημο» χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς ή να συνάψεις μια συμφωνία με άτομα-φορείς του εξωτερικού. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» ορισμένα πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε βοηθά να γνωρίσεις σημαίνουσες προσωπικότητες και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως, μάλιστα, συνάψεις μια συμφωνία-συνεργασία, που θα σε ευνοήσει πολλαπλά, είτε άμεσα είτε στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην αμελήσεις την υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Ταύρο σου ανάβει το «πράσινο φως» σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά ή την καριέρα σου, ίσως, μάλιστα, επισφραγίσεις την πρόοδό σου με μια συμφωνία, που έχει και «άρωμα» εξωτερικού. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο είτε από κάποιον «ισχυρό», που έχει διαφορετική άποψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι, ίσως, μάλιστα, φιλοξενήσεις μια εκδήλωση ή «συνάντηση κορυφής», αλλά δε θα είναι περίεργο, αν βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα» για τους ίδιους περίπου λόγους. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση-συμφωνία γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνο καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, αλλά και να συνάψεις μια συμφωνία, που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss