28 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει τους πνευματικούς -και όχι μόνον- ορίζοντές σου κι από τον «έξω κόσμο» θα αντλήσεις βοήθειες και επαγγελματικά οφέλη. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον επικοινωνίας ή να σου παρασχεθούν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Δίας στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου, ίσως μάλιστα να βρεις και τρόπους για να τα σταθεροποιήσεις, με την συνδρομή ενός ειδικού. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «σημαίνουσα» υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Δία στον Τοξότη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, ίσως μάλιστα να συνδράμει σε αυτό ένα πρόσωπο που ειδικεύεται σε επικοινωνιακά θέματα. Μην χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα κι αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, απλά ρώτα για να τα μάθεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, φέρνοντάς σε συνάμα και πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με ταλέντα ή δεξιότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, σου προσφέρεται η ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα σχέδια σου, είτε σκοπεύεις να επεκτείνεις την δράση σου, είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις πλείστα προβλήματα της καθημερινότητάς σου ή να αποκτήσεις επιπρόσθετες πληροφορίες για ότι σε απασχολεί. Επιπλέον, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, είναι πιθανό να υπάρξουν διευκολύνσεις κι αν βέβαια σου γίνει πρόσκληση για να πας κάπου, μην την αρνηθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Δία, την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Τοξότη, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, έχουν οι… άλλοι! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι σε συμφέρει, οπότε προσπέρασε τις όποιες επιφυλάξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας και η… παρέα του στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα προσόντα σου. Μην διστάσεις λοιπόν να δρομολογήσεις καταστάσεις, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές κι αν είναι να προσέξεις κάτι είναι το να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα» και «απλωθείς» πολύ περισσότερο από όσο… σε παίρνει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Δίας στον Τοξότη φωτίζει το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια, είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να μπεις σε ένα θεραπευτικό ή διατροφικό πρόγραμμα, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τους ειδικούς, για να βρεις αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Προάγεται η κοινωνική ζωή σου και σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα κι απλά, με την συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Γίνε λοιπόν πιο ομαδικός/η ή δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου ώστε να δώσεις λύσεις και να εντυπωσιάσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις την δουλειά σου, αποκομίζοντας πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και σημαντικά οφέλη από τα «σημαίνοντα» πρόσωπα που ελκύεις. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ είναι πιθανό να σου δοθούν εργαλεία και μέσα που χρειάζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss