29 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και συμπληρώνοντας κενά, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε πιέζει να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα οικογενειακά σου προβλήματα, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που θα μπορούσαν να σε απαλλάξουν από τέτοιους μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις σου και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου, αλλά και σε πρόσωπα που μπορεί να σε είχαν πικράνει στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πραγματώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή έναν «μεγάλο σκοπό» και σε αυτήν την απόπειρά σου δε θα λείψουν οι έντονες διαφωνίες με «αντιφρονούντες», πολύ περισσότερο αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Επιπλέον, μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως, μάλιστα, σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα, που θα σου στερήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε σπρώχνει να είσαι ο… εαυτός σου, να αναδείξεις, δηλαδή, τις ειδικές γνώσεις σου και να επιβεβαιώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά! Επιπλέον, σε προτρέπει να ελέγξεις τη διατροφή σου κι αν χρειαστεί, να επισκεφθείς κάποιον/α ειδικό επί του θέματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα ή να συνάψεις μια κομβική συμφωνία, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου και θα αναδείξει το συνθετικό ταλέντο σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δε θα λείψουν και οι «αψιμαχίες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να «κρατήσεις» τους τύπους και να ακολουθήσεις τη δεοντολογία στα επαγγελματικά σου, αφού όλα θα κριθούν στις… λεπτομέρειες! Ίσως, μάλιστα, προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή που θα σε ταλαιπωρήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ρυθμίσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει «τριβές» με αγαπημένα σου πρόσωπα, σε φέρνει όμως και πιο κοντά με άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει δημιουργηθεί στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις προσωρινά «έδρα» ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, φαίνεται να προχωρά μια περιουσιακή ρύθμιση που σε ενδιαφέρει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου συνιστά να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν δεν προσέξεις, θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί, ωστόσο, κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν», εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Κριό, οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και -θέλοντας ή μη- θα επικεντρωθείς σε αυτές. Καλείσαι, μάλιστα, να αξιοποιήσεις προοπτικές και δυνατότητες που παρέμεναν αδρανείς, αλλά τώρα… ήρθε η ώρα να «ξυπνήσουν»! Επιπλέον, δεν είναι άσχημη ιδέα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου και να «μαζέψεις» όσα σου χρωστούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss