29 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Αργία μήτηρ πάσης κακίας»!

 

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να δράσεις, επειδή, ωστόσο, θα βρίσκεις απέναντί σου «θηρία» κι αν ακόμη κερδίσεις μια μάχη, μην πιστέψεις ότι έληξε κι ο πόλεμος. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζουν την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων, που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κατάσταση «ασφυξίας» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά αν διαπιστώσεις ότι «σε παίρνει από κάτω» αναζήτησε διέξοδο μέσω δραστηριοτήτων ή της δουλειάς σου, βγαίνοντας από τον μικρόκοσμό σου. Παράλληλα, καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να λειτουργούν πιο «επαγγελματικά», το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι το να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Οι ουρανοί σε κατευθύνουν στο να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, ξεκαθαρίζοντας ντουλάπια, αποθήκες, αλλά και κάποια «σκοτεινά» σημεία, αφού όποιος ψάχνει… βρίσκει! Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε «γειώνουν» με αναγκαιότητες, οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με φίλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να βάλεις μια τάξη στη δουλειά σου, μοιράζοντας, αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε… μουρμούρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου, αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις, θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στη συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει τις φιλοδοξίες σου, ως προς το αποτέλεσμα όμως των προσπαθειών σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις «άκρες» και τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείς. Αν, πάντως, δεν έχεις συμμάχους, τότε μην το… κουνήσεις ρούπι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη απέναντί σου, καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν οι «ισχυροί», αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss