29 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Άγριο… στρίμωγμα!

Κριός

Η ημέρα σου δεν αναμένεται να είναι εύκολη στον επαγγελματικό τομέα, ενώ και ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους κινείται σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που δύσκολα θα αλλάξεις, ακόμη κι αν επιδοθείς σε έναν… διαγωνισμό προσφοράς! Ίσως, μάλιστα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε φέρει ενώπιον αυστηρών «κριτών»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Κάποια «κωλύματα» δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Αντίθετα, οι ευθύνες και τα καθήκοντά σου φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και το δυσάρεστο είναι ότι δε θα μπορέσεις να τους «ξεφύγεις» εύκολα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε αδόκιμες πρακτικές ή πειραματισμούς τόσο στα οικονομικά σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με γνώμονα το… γνωμικό «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Η σύνεση και η προνοητικότητά σου είναι, λοιπόν, αυτές που θα σε σώσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ένα σοβαρό θέμα ενδεχομένως να σε απασχολήσει, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, αφού δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση. Μπορεί βέβαια να μην πρόκειται για κάτι προσωπικό, αλλά για προβλήματα ή ανάγκες ενός κοντινού σου προσώπου αλλά και εκεί οι πιέσεις που θα δεχθείς δεν είναι αμελητέες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Φαίνεται πως σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ίσως, μάλιστα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε «φορτώσει» και με υποχρεώσεις άλλων. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν ή να σε «γεμίσουν» με άγχος, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν, βέβαια, δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, θα σου έρθει πιο εύκολο

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Αν φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου, προβαίνοντας, μάλιστα, στις «δέουσες» προετοιμασίες υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κουραστείς τζάμπα, αφού το αποτέλεσμα δε θα είναι αυτό που θέλεις. Καλύτερα, λοιπόν, να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας μεν προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Τουλάχιστον για σήμερα οι επαφές σου με συγγενείς και γείτονες δεν έχουν τίποτα το δημιουργικό, αντίθετα θα πολλαπλασιάσουν τα άγχη και τα προβλήματά σου, πολύ περισσότερο, δε, αν τους βάλεις και στο σπίτι σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στην εργασία σου και στις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις είτε χρήματα είτε οτιδήποτε άλλο «για να κάνει τη δουλειά του», να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν σώα και αβλαβή, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σου συνιστά να επικεντρωθείς σε εκείνα που πρέπει να γίνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Αν και η γενική προδιάθεσή σου είναι να μην ενδίδεις σε «παράλογες» απαιτήσεις, ίσως τελικά να μην τα καταφέρεις, αφού όλοι/ες τα περιμένουν έτοιμα από σένα, ποντάροντας στο φιλότιμό σου, και στις ενοχές που θα σου φορτώσουν! Όμως αν δε μπορείς να πεις «όχι», φρόντισε να δώσεις τις αναγκαίες εξηγήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σου βάζει ένα προσωρινό «στοπ» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε «στενωπό», ενώ η τάση σου να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις στα καλύτερα δε θα πιάσει τόπο. Ίσως, μάλιστα, διαψευστείς άμεσα από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που κοιτούν αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss