29 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Δήμητρα στον τομέα των συνεργασιών σου να αμφιταλαντεύεται, τα διλήμματα περισσεύουν κι αν δε θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας τη στρατηγική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να δώσεις μια παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου, όπου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που ναι μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελες, από την άλλη πλευρά όμως βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Την ίδια στιγμή που ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να υπερασπίσεις εμφατικά τις απόψεις σου, η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει μεν πιο κοινωνικό/η, σε καλεί, ωστόσο, να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αντιπαλότητες στα καλά καθούμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Δήμητρα στον Ζυγό δε σου επιτρέπει να απολαύσεις την οικογενειακή σου γαλήνη, είτε επειδή εμφανίζονται έκτακτοι επισκέπτες είτε γιατί ένα περιουσιακό θέμα αποκτά «ακανθώδη» χαρακτηριστικά. Από πλευράς σου πάντως εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου δε σου επιτρέπει να κινηθείς, όπως εσύ θέλεις, αφού υπάρχουν πολλές διαφορετικές γνώμες και απόψεις που θα χρειαστεί να συγκεράσεις, συχνά, μάλιστα, κάτω από έντονη πίεση ή την «απειλή» μιας νομικής εμπλοκής. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Δήμητρα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, ενδέχεται να εμπλακείς σε χρονοβόρες διαβουλεύσεις για ένα οικονομικό θέμα, που ίσως λάβει και νομικές διαστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου να… διχάζεται ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου, καλείσαι να βρεις το σωστό timing για να δράσεις, χωρίς να συναντήσεις μεγάλη αντίσταση. Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν, αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με τρεις πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο σου, το ζητούμενο είναι να διερευνήσεις τα δρώμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί διαμορφώνονται μυστικές συμμαχίες, που θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά, όσο και τα εργασιακά σου και το θέμα είναι να μην μείνεις «έξω από τον χορό»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Δήμητρα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική πυγμής στις φιλίες σου, δίνοντας όμως «τόπο στην οργή», αφού δεν είναι σκόπιμο να χάσεις το δίκιο σου. Κι αν υποπέσουν στην αντίληψή σου στοιχεία που ενοχοποιούν κάποιον/α για παρασκηνιακές ή άνομες ενέργειες εναντίον σου ξεμπρόστιασέ τον/την.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να αποδεχθείς όρους, με τους οποίους δε συμφωνείς όμως θα πρέπει να αναζητήσεις τη χρυσή τομή, ώστε να μετριάσεις τους «κραδασμούς» από μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Αν, πάλι, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει πολλά τρεχάματα, προκειμένου να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις, πρόσεξε όμως, μήπως από την υπερβολική βιασύνη σου καταστρατηγήσεις δικαιώματα άλλων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια διαμάχη γύρω από κοινωνικά ζητήματα με τα «αίματα» να… ανάβουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διαχειριστείς ένα οικονομικό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου, αλλά και φροντίζοντας να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss