3+1 λάθη που κάνετε με το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

Το καλοκαίρι είναι μια ιδιαίτερη περίοδος και σε κάθε περίπτωση το δέρμα σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα, ειδικά αν βάφεστε. Ειδικά τότε.

Το ζήτημα με το καλοκαιρινό μακιγιάζ βέβαια είναι μια μεγάλη κουβέντα, καθώς όσο και αν γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως, πάντοτε υπάρχουν μερικά πράγματα που μας ξεφεύγουν και θέτουν σε κίνδυνο το πρόσωπο μας, ενώ παράλληλα, δεν έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο make up μας.

Ποια είναι τα σημαντικότερα λάθη που κάνετε με το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ;

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

  1. Δεν χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα: Η χρήση αυτών των προϊόντων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι πέρα για πέρα πιο αποτελεσματική από τα συμβατικά, είτε το θέλουμε, είτε όχι.
  2. Δεν φοράτε primer: H εφαρμογή ενός primer θεωρείται απαραίτητη, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με τις υψηλές θερμοκρασίες, διότι χωρίς αυτό είναι αδύνατον να μείνει σταθερή η βάση σας.
  3. Δεν αποθηκεύετε με τον σωστό τρόπο τα καλλυντικά σας: Κι όμως, τα καλλυντικά έχουν το σωστό μέρος για την αποθήκευσή τους, προκειμένου να μην αλλοιωθούν από τις διάφορες εξωτερικές συνθήκες όπως η ζέστη ή η υγρασία. Γι’ αυτό το καλοκαίρι, δεν ενδείκνυται η αποθήκευση τους στο μπάνιο, ενώ συστήνεται η αποθήκευση τους σε μέρη δροσερά και σκιερά.
  4. Δεν ανανεώνετε το χειμωνιάτικο make up σας: Ομολογουμένως, τα καλλυντικά θέλουν μια κάποια ανανέωση με την αλλαγή των εποχών και ειδικά το καλοκαίρι, καθώς λόγω της έκθεσης στον ήλιο, πολλά προϊόντα χρειάζονται σε διαφορετική απόχρωση, τόνο, υφή κτλ.

Εσείς κάνετε αυτά τα λάθη;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss