3 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα!

 

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Παράλληλα, στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε οδηγεί σε μια αλλαγή ρότας, ύστερα από μια νέα συνεργασία. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Στην πραγματικότητα όμως, πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, ωστόσο, παρότι όλα μπορεί να φαίνονται όμορφα κι ωραία, οφείλεις να επαγρυπνείς σε σχέση με επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα, αφού έχεις να κάνεις με κάποιες «άκυρες» καταστάσεις ή με «κούφια λόγια»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητά σου, ίσως, μάλιστα, επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Αν όμως διαπιστώσεις ότι οι εντάσεις έχουν «εξαφανιστεί», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή πιθανόν να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να σε πλήξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις πορεία στην καριέρα σου, κάτι που ενδέχεται να συνδυαστεί με κάποιες γενικότερες μεταβολές στο πεδίο που δραστηριοποιείσαι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει οικονομικά θέματα, που όμως, με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, φαίνεται να έχουν πολλές κρυφές παραμέτρους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Επιπλέον, καλό είναι να επανεξετάσεις τους όρους μιας σύμβασης ή συμφωνίας, αφού είτε θα αποδειχθεί άκυρη είτε κρύβει παγίδες και κινδύνους! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μη βιαστείς, ωστόσο, να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού πιθανόν να πρόκειται περί λάθους. Επιπλέον, φαίνεται να τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, έχεις όμως και μια συμπαντική προστασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει περισσότερο να φαντάζεσαι παρά να σκέφτεσαι, κάτι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πλάνη ή εξαπάτηση, είτε αυτή συμβεί σε βάρος σου είτε από εσένα. Μάλιστα, η κινητικότητα που υπάρχει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου τις καθιστά το πρώτο υποψήφιο πεδίο «παραμυθιάσματος».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, φαίνεται ωστόσο, πως… άλλα νομίζεις και άλλα γίνονται και τελικά το μόνο που θα σου πάει καλά είναι η διακόσμηση ή ο εξωραϊσμός του χώρου σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να προκύψουν ποικίλα περιστατικά στην καθημερινότητά σου, ίσως, μάλιστα, να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Ωστόσο, το γενικότερο κλίμα είναι απατηλό και τελικά δεν αποκλείεται να τρέχεις «τζάμπα» από εδώ κι από εκεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις, αλλά κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να εμπιστευθείς την διαίσθησή σου, αφού η λογική σου ενδεχομένως «να σε ρίξει στα βράχια», ιδιαίτερα ως προς το τι μπορείς να καταφέρεις και τι όχι. Στον αντίποδα βέβαια, σου δίνεται η δυνατότητα να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss