3 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Στην… γύρα!

Κριός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διεκπεραιώσεις «εδώ και τώρα» μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως όμως προκύψει και μια έκτακτη κρίση ή διαφωνία με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι που θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, είναι πιθανό να ταξιδέψεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά ενδέχεται να μείνεις «πανί με πανί», θα υπάρξουν σίγουρα έξτρα έσοδα και ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται να νιώσεις προσωρινά μια αβεβαιότητα για τις εξελίξεις, ωστόσο τελικά θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να συμβούν και σε αγχώνουν θα γίνουν, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προικίζει με γοητεία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου κι ίσως «τα τσουγκρίσεις», από την άλλη όμως σε ωθεί σε μια προσωρινή, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σου. Παράλληλα, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς, όμως μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει τη δημιουργικότητά σου και η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Μόνο που ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως φαίνεται ότι ο κόπος σου δε θα πάει χαμένος, αφού όλο και κάτι θα πάρεις

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σου ζητά να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεσή σου, έστω κι αν διακινδυνέψεις μια αναταραχή με τους οικείους σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου για την αποκατάσταση μιας ζημιάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες και το ισοζύγιό σου θα αποβεί θετικό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή/α στις εξελίξεις και το καλό είναι πως με τη συνδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τη βοήθεια ή την υποστήριξη των άλλων, ακόμη κι αν δε διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι πιο ανυπόμονος/η και το πιθανότερο είναι να «φορτσάρεις», προκειμένου να καλύψεις όσο το δυνατό περισσότερες από τις ανάγκες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δε θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η φυσική σου κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Τοξότη, μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει, ίσως, μάλιστα, συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, μέσα από την οποία θα ωφεληθείς πολλαπλά, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, πιθανόν να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τη συνδρομή της Σελήνης στον Τοξότη, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου φαίνεται να βρίσκουν αποδοχή ακόμη και σε κύκλους ή πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως είναι σκόπιμο να εκμεταλλευτείς άμεσα τη θετική συγκυρία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επεκτείνεις τη δράση σου και σε τομείς πρωτόγνωρους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss