3 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Άρη στον Ταύρο να επηρεάζει τα οικονομικά σου, μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω, προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο, που κανονικά απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο, πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου θίξεις τα κεκτημένα ενός «ισχυρού». Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου φέρουν περισσότερες ικανοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με τον Άρη στον Ταύρο να επηρεάζει τα οικονομικά σου, μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω, προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο, που κανονικά απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο, πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου θίξεις τα κεκτημένα ενός «ισχυρού». Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου φέρουν περισσότερες ικανοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, είναι πιθανό μάλιστα να υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι που θα σε ταράξει ή θα σε «σοκάρει». Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα περαστικό μεν αλλά οξύ θέμα υγείας. Παράλληλα βέβαια, θα μάθεις καινούρια πράγματα, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και από μια εξέλιξη νομικής φύσεως.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να βρεις συμμάχους, ώστε να δράσεις συλλογικά και πιο αποτελεσματικά, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξουν επιπλοκές και προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου απαιτείται μια συμβιβαστική προσέγγιση από πλευράς σου. Παράλληλα βέβαια, θα κάνεις μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή θα έχεις αυξημένα έσοδα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω κι είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική νίκη στα επαγγελματικά σου, όχι όμως χωρίς απώλειες, αφού υπάρχουν και κάποια «αβγά» που πρέπει να σπάσεις, έχοντας απέναντί σου ισχυρά συμφέροντα. Παράλληλα βέβαια, δεν έχεις παρά να εξαντλήσεις την όποια συνεργατική σου προδιάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Άρης στον Ταύρο οξύνει το πνεύμα σου και σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή, με την συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες! Επιπλέον, στα προσωπικά σου, όσο και σε θέματα των παιδιών σου, οφείλεις να βρεις μια «Σολομώντεια» λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις άμεση δράση στον οικονομικό τομέα και τα περιουσιακά σου, επειδή ωστόσο φαίνεται να υπάρχει και εμπλοκή ενός δικού σου ανθρώπου, οφείλεις να λάβεις υπόψη και τις δικές του ενστάσεις, ώστε να μην υπάρξει δυσαρέσκεια και αδιέξοδο. Επιπλέον, να θυμάσαι πως πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί –θέλοντας και μη– να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, ιδιαίτερα ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια επίθεση που θα δεχθείς. Λάβε τα μέτρα σου ωστόσο απέναντι και στο ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, «ζυγίζοντας» προσεκτικά τις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, μην πετάξεις όμως τίποτε, αφού κάποια πράγματα θα σου χρειαστούν μελλοντικά. Επιπλέον, το εργασιακό περιβάλλον σου συνταράσσεται από αντιζηλίες, στις οποίες καλό είναι να μην συμμετέχεις, για να μην… μπλέξεις κι εσύ! Μπορεί ακόμη να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Γίνεσαι πιο δραστήριος/α και δημιουργικός/η, συναισθηματικά όμως φαίνεται να είσαι σε φάση αναταραχής, είτε αυτή προκύψει στα προσωπικά σου, είτε προέλθει από τα παιδιά σου, με την σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» να είναι μάλλον αναπόφευκτη. Παράλληλα, έχεις καλές πιθανότητες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και ίσως λάβεις κι ένα όμορφο δώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Άρης στον Ταύρο σε κάνει πιο διεκδικητικό σε περιουσιακά ή προσωπικά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συναντήσεις αντιδράσεις και μάλιστα… υπογείως! Επιπλέον είναι εύκολο να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες ή επείγοντα περιστατικά στο σπίτι και το γραφείο σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να χειριστείς τα θέματά σου συμβιβαστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με τον Άρη στον Ταύρο «διψάς» για νέες γνώσεις κι είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης, από την άλλη πλευρά όμως η καθημερινότητά σου μπορεί να διαταραχθεί από έντονες λογομαχίες με γνωστούς/ες και φίλους/ες. Παράλληλα, αποκτάς άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά ή εργασιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss