3 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενηθείς, αλλά και στο σπίτι σου να μείνεις, με την Σελήνη στον Καρκίνο, ενδέχεται να δεχθείς επισκέπτες που θα σου «κατσικωθούν».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως, μάλιστα, κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον, ενδέχεται να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες και το ισοζύγιό σου θα αποβεί θετικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή/α των εξελίξεων και καλό είναι να επιστρατεύσεις όλα τα «όπλα» σου, αφού οι προκλήσεις της ημέρας θα είναι ουκ ολίγες. Επιπλέον, μη διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, έστω κι αν δραματοποιήσεις υπερβολικά τις καταστάσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, δε θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», κάτι που «μεταφράζεται» σε παρασκηνιακές ενέργειες στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή σε μια αδιαθεσία που θα σε πάει πίσω. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, μέσα από την οποία θα ωφεληθείς, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, μπορεί να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία. «Παίζει», επίσης, η επανασύνδεσή των σχέσεών σου με παιδικό/η φίλο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να επεκτείνεις τη δράση σου και σε τομείς πρωτόγνωρους για σένα, από την άλλη πλευρά όμως οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου δε θα βρουν εύκολα αποδοχή και θα χρειαστεί να πείσεις άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να ταξιδέψεις σε ένα μέρος με το οποίο έχεις ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από την προσήλωσή τους στην παράδοση. Επιπλέον, η γνωριμία σου με μια διαφορετική κουλτούρα θα διευρύνει τους ορίζοντές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες της οικογένειας ή του σπιτιού σου, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά ίσως μείνεις «πανί με πανί», θα υπάρξουν σίγουρα έξτρα έσοδα και ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται να νιώσεις προσωρινά μια αβεβαιότητα για τις εξελίξεις, αν μάλιστα έχεις προσχεδιάσει τις κινήσεις σου ή θεωρείς τη στάση των άλλων απέναντί σου δεδομένη, το πιθανότερο είναι να… σαστίσεις απέναντι σε συναισθηματικές αντιδράσεις που σε ξεπερνούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Τα δεδομένα στα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς, ίσως, μάλιστα, πάρεις δουλειά για το σπίτι ή βρεθείς σε ένα διαφορετικό «μετερίζι», από όπου θα ασκήσεις τα καθήκοντά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, ώστε να μην υπάρξουν «παρατράγουδα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει τη δημιουργικότητά σου και η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Ίσως μόνο να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss