30 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Διαδοχικές και αντικρουόμενες καταστάσεις

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε περνάει από γενικές εξετάσεις και βέβαια όλα θα κριθούν από την επάρκειά σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν όμως διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται, πατώντας στις δικές σου πλάτες, μη διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, θα δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου ανανεώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που έχουν αναζητήσεις και προτεραιότητες ανάλογες με τις δικές σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στην υγεία ή την εργασία σου αλλά… τέλος καλό, όλα καλά. Ίσως μάλιστα –αφορμής δοθείσης- να βρεις και κάποιες λύσεις σε σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση, δε, που σου γίνει μια πρόταση, να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση δε θα προχωρήσει χωρίς μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Επιπλέον, η ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος ενδέχεται να σου βγει σε καλό, παρά την αρχική αναστάτωση που θα προκύψει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, αλλά κι «εντός των τειχών» να παραμείνεις, θα επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς με τα λάθη ή τα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κρίσιμες ώρες και την λήψη αναγκαίων αποφάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε, ωστόσο, να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, αφήνοντας τους άλλους απλά να σε… κριτικάρουν! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για τακτοποίηση και την «επιβολή της τάξης» στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε κάνει πολύ πιο ασταθή στις επιδιώξεις σου, κάτι που είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού μπορεί εύκολα να βρεθείς από την «κόλαση» στον «παράδεισο», αλλά και το αντίστροφο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω «στενεύει» τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Κι αν τα «κουκιά» δε βγαίνουν, δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε μια πώληση κι όχι σε δανεισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις», εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε θέλει στις «επάλξεις», προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά, μάλιστα, σε πείσμα όλων εκείνων που σε περιβάλλουν και αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου συνιστά να διερευνήσεις κρυφές καταστάσεις και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου προσφέρει την ευκαιρία για μια εκδρομή, που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανά σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να ασχοληθείς με διασκεδαστικά πράγματα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss