30 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι, λοιπόν, σε πλήρη ετοιμότητα, ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από τη ζωή σου. Μπορεί, πάλι, να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου την φέρουν κι εδώ δεν έχεις παρά να τους προλάβεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως υπάρχει μια διάσταση απόψεων κι αν δεν πάρεις έγκαιρα την κατάσταση στα χέρια σου, κάθε καλή πρόθεση θα σκοντάψει σε εγωισμούς και πείσματα. Επιπλέον, αναμένονται παρεξηγήσεις με φίλους/ες, που αυθαιρετούν σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Κριό, είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε διαβουλεύσεις ή διαπραγματεύσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ό,τι εσύ. Κι εδώ σίγουρα θα κερδίσεις πολλά, αν κινηθείς με βάση τη λογική!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς, βέβαια, να λείπουν οι εντάσεις αλλά και τα… κατορθώματα! Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο επηρεάζει τα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσο το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνο για μια παρόρμηση της στιγμής. Αν πάντως ανησυχείς για την πορεία του ισολογισμού σου, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και κάποια μη αναμενόμενα έσοδα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό προοιωνίζεται μια μάλλον «ακατάστατη», αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου, «βγάζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα, έχεις-δεν έχεις… όρεξη. Καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δοκιμαστεί η υγεία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο δημιουργική αλλά και… περιπετειώδη, εμπλουτίζοντάς την με διεκδικήσεις κι ερωτοτροπίες, άλλοτε γόνιμες κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και τσακωμούς. Ίσως, μάλιστα, προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα, στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη κι άντε μετά να… συνεννοηθείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς κατ’ ανάγκη με κάτι σημαντικό. Ίσα-ίσα, που ενδεχομένως να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν οτιδήποτε ουσιαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό δίνει άλλο τόνο στα οικονομικά σου και ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου, με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss