30 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Ευνοϊκές συνθήκες

Κριός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και πιο χαλαρό/η, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στις σχέσεις σου με τους άλλους, όσο και σε οικονομικά-κοινωνικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς, ωστόσο, να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά, θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά, θα πάρεις ακόμη περισσότερα, αφού οι απαιτήσεις σου θα ικανοποιηθούν από όλους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή απλά να σε κάνει να νοιώσεις πως «δε σε χωρά ο τόπος». Τελικά όμως, ύστερα από τις όποιες αναταράξεις, θα διαπιστώσεις ότι κι ο άγιος φοβέρα θέλει, αφού τα οφέλη που θα εισπράξεις θα είναι πολλαπλά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό «οίκο» σου σε φέρνει πιο κοντά σε μια σημαντική επιτυχία και σου εξασφαλίζει περισσότερες ευκολίες και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους». Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στην Παρθένο, οι οικονομικές προοπτικές σου δείχνουν ενδιαφέρουσες και το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι κάποιες αγοραστικές επιλογές που «ταΐζουν» απλά και μόνο τη ματαιοδοξία σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένονται βοήθειες από την οικογένειά σου, ενώ ευνοούνται οι αγορές για το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου, με συνέπεια η συμπεριφορά σου να θυμίζει «ασανσέρ». Σίγουρα όμως χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να «έρθεις στα ίσα σου»

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για τη συνέχεια. Και βέβαια, μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνο να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματά του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Τόσο η Σελήνη στην Παρθένο, όσο και ο Δίας στο ζώδιό σου σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα τα σχέδιά σου, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου κι αν κάποιοι/ες αρνηθούν, υπάρχουν οι… επόμενοι/ες! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό βελτιώνει τις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Και το ευτύχημα είναι ότι, παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου κι αν σχεδιάζεις μια αναβάθμιση των συνθηκών ή μια επέκταση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να υλοποιηθούν. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Κριό διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα απολαυστικό ταξίδι ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση, είτε για σένα είτε για κάποιον/α συγγενή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής, εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν τη θέση σου. Γενικότερα όμως, είσαι σε φάση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss