31 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιο σοβαρό χαρακτήρα, αλλά συντελούν στη διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος. Ίσως, μάλιστα, έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στη δουλειά σου, ίσως όμως πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν, πάλι, αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως, μάλιστα, μέσα στο κέφι και στην… τρελή χαρά, να βγουν και πολύ καλές «ειδήσεις» για τα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος, αλλά και να κερδίσεις κάτι σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να αξιοποιεί τα… κονέ της με τον Δία στον Σκορπιό, μια μεγάλη χαρά σε περιμένει! Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Αφροδίτη σε… τρελά κέφια, καλείσαι να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον, θα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Μπορείς, ωστόσο, να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό τείνει να αλλάξει προς το… πολύ καλύτερο το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να προμηθευτείς ή να σου χαρίσουν ό,τι επιθυμείς και σου λείπει και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές αμαρτίες της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να δέχεται την ευεργετική επιρροή του Δία, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα συνεισφέρει σε αποκαλύψεις γύρω από προσωπικά θέματα που έχουν κι αυτές τη… σημασία τους, πολύ πιο σημαντικές είναι όμως οι ανέσεις και οι διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην εργασία σου. Πρόσεξε μόνο, μην «ξεφύγεις» με διατροφικές καταχρήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να έχει τα… τυχερά της, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις κόσμο, όπως και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, η προσωπική γοητεία και η εμφάνισή σου αρκούν για να ανοίξουν «πόρτες», οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ιδιαίτερα αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει θετική έκβαση στη ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή την νοοτροπία τους, συνθέτοντας τελικά μια… σούπερ παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι μάλλον ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια… ανθοδέσμη ή ένα ρομαντικό δείπνο, μέχρι δανεικά για να κάνεις τη δουλειά σου! Πρόσεξε μόνο, μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss