31 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διαφυγή από τα δύσκολα

 

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αντίθετα «κλέψε» χρόνο για να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή σε κάποιο ησυχαστήριο. Επιπλέον, καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Παράλληλα βέβαια, δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες ανάξιες λόγου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε παραμυθιάζει προκειμένου να πετύχει έναν… ανομολόγητο στόχο του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική ή απλά… χαοτική αντίληψη των πραγμάτων, αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητες σου. Ωστόσο κάποιες ισορροπίες θα διαταραχθούν και δεν θα επανέλθουν εύκολα στην θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο όμως και τα… κουτσομπολιά, άνευ ουσίας και αποτελέσματος! Παράλληλα, μπορεί να τύχουν του… κόσμου τα απίθανα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Αναμένονται διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να αποκατασταθεί ή τάξη δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα δικά του για σένα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Επιπλέον, καλό είναι να αναζητήσεις μια «μεταφυσική» ή καλλιτεχνική διέξοδο σε ότι σε αγχώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.  Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής στα οικονομικά σου κι αν αποπειραθείς να παρέμβεις διορθωτικά και σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς κάνει τα… πάντα για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επειδή όμως με τον Ουρανό απέναντί σου, δεν θέλει και πολύ για έρθουν όλα… τούμπα μέσα σε μια στιγμή, καλό είναι για την ώρα να μην «δένεις» τίποτε αλλά και να μην δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων αλλά η μεγάλη προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις. Παράλληλα βέβαια, στον χώρο της εργασίας σου κυριαρχούν οι προκλήσεις κι οι ανατροπές και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου ή την τάξη πραγμάτων που επιθυμείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο δρομολογούν ευχάριστες επαφές ή μετακινήσεις, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα –ιδίως του εξωτερικού– που σίγουρα έχουν να σου πουν ή να σου δείξουν κάτι χρήσιμο και λειτουργικό. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που θα απελευθερώσει κι άλλο τις δυνατότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ενδέχεται να υπάρξουν αμφίσημες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Επιπλέον, η διάθεση σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολλά και από… λίγο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss