4+1 έξυπνοι τρόποι να αποτρέψεις τις ρυτίδες στο στήθος

Για όσους λατρεύουν τον ήλιο και κοιμούνται στο πλάι — ή χειρότερα, και τα δύο— οι ρυτίδες στο στήθος είναι μια πραγματική ανησυχία. Τις περισσότερες φορές, ξυπνάς από έναν βαθύ ύπνο με βαθιές κάθετες γραμμές που ξεκινούν από το πάνω – μεσαίο στήθος και κατεβαίνουν ανάμεσα του. Μπορούν να διαρκέσουν για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σε κάνουν να αναρωτιέσαι έαν θα μείνουν μόνιμα εκει.
Εάν είσαι κάποιος στα μέσα της δεκαετίας των 30 ή νεότερος, αυτές οι ρυτίδες πιθανότατα δεν είναι μόνιμες… ακόμα. Ωστόσο, με το πέρας του χρόνου και με ορισμένες «κακιές» συνήθειες, οι ρυτίδες στο στήθος μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Γι’ αυτό ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αποτρέψετε και να απαλύνετε αυτές τις γραμμές στο στήθος μια για πάντα!
Ενυδάτωση
Φυσικά, η επαρκής ενυδάτωση είναι η βάση για όλη την ευεξία και ομορφιά που αναζητάς. Παρατήρησε, λοιπόν, ότι αυτές οι ρυτίδες στο στήθος είναι πολύ πιο βαθιές και πιο αισθητές μετά από μια ζεστή μέρα στον ήλιο. Εάν θέλεις να της εξαφανίσεις μείνε ενυδατωμένη με ηλεκτρολύτες για να γεμίσει το δέρμα και να διαλυθούν πιο γρήγορα.
Διάβασε τα υπόλοιπα tips στο bestofyou.gr
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss