4 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Όλα είναι ωραία!

Κριός

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις τη δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα. Γι’ αυτό προσπέρασε κάθε επιφύλαξη που σε κρατάει μακριά από την επιτυχία και αφήσου στην αγκαλιά της… τύχης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να απολαύσεις τα καλά της ζωής, χωρίς δεύτερες σκέψεις και εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν, λοιπόν, σου προταθεί μια συνεργασία, μη χρονοτριβείς και μπες κατ’ ευθείαν στο «ψητό». Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ είναι πιθανό να έχεις ευχάριστα συναπαντήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στην Παρθένο σε ωθεί να τακτοποιήσεις οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, ύστερα από την εξάλειψη κάποιων περιοριστικών παραμέτρων, ενώ ευνοεί και τις μετακομίσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό διευρύνει τους ορίζοντες στα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Όσο κι αν «αξίζει» το να τα καταφέρνεις μόνος/η σου, δεν παύουν να έχουν τη… σημασία τους η τύχη και οι «άκρες» που διαθέτεις. Κι αυτές ακριβώς έρχεται να ενεργοποιήσει το τρίγωνο Ήλιου-Δία, γι’ αυτό διώξε κάθε «γκρίζα» σκέψη από το μυαλό σου και ατένισε το μέλλον σου με αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Σήμερα, με τη βοήθεια της τύχης μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, τότε το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. Πιθανόν, μάλιστα, να λάβεις υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου και να δικτυωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κι ένα σημαντικό μυστικό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σου φέρνει νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Έχοντας «παραμάσχαλα» το τρίγωνο Ήλιου-Δία, έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν άτομα που έχουν την ισχύ για να το πράξουν. Έτσι κι αλλιώς, τα προσόντα σου είναι δεδομένα και μόνο τα κέρδη και η αναγνώριση σου λείπουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Δία στο ζώδιό σου έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα, σήμερα, ωστόσο, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως, μάλιστα, λάβεις θετικές ειδήσεις. Όλα αυτά όμως δε θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Δήμητρα στην Παρθένο σε ωθεί να δικτυωθείς και να διαφημιστείς, ενώ δεν αποκλείεται να επιβραβευθείς για το έργο σου. Αν, λοιπόν, νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μη… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σίγουρα είσαι καλός/η στα δύσκολα, μα σήμερα καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και στα… εύκολα! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Ήλιος απέναντί σου, μέσα από ευχάριστα μηνύματα και πολύ περισσότερο μια νέα συνεργασία. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου φέρνει καινούργιες και «σημαίνουσες» γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να επεκτείνεις τη δράση σου. Βέβαια, η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ ευνοεί και τη διαφήμιση ή προώθηση του έργου σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε θέλει χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Ξέχνα, λοιπόν, σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss