4 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και δεν αποκλείεται να μπουν οι βάσεις μιας συνεργασίας, ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στη δική σου. Επιπλέον, η περιέργεια σου για τα τεκταινόμενα μπορεί να ανταμειφθεί με ουσιαστικές πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ερμής στον Ζυγό σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα, ιδίως μέσα από πληροφορίες και βοήθειες που θα λάβεις από τους άλλους. Αν, λοιπόν, επιθυμείς κάτι ή ψάχνεις για δουλειά, απλά… διάδωσέ το! Επιπλέον, είναι μια καλή μέρα για να ρυθμίσεις τεχνικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει τα προσόντα σου, ενώ σε φέρνει κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή θέληση να σε βοηθήσουν. Μάλιστα, μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», συνδυάζοντας τη διασκέδασή σου με μια επωφελή πρόταση ή συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ζυγό συμβάλλει σε μια κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με ανθρώπους και… έπιπλα να αλλάζουν θέσεις! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις «άκρες», που χρειάζεσαι. Παράλληλα το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να διασκεδάσεις «μέχρι τελικής πτώσεως!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής στον Ζυγό συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ποικίλα ζητήματα, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σε βοηθήσει με τις διασυνδέσεις του. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία ή αξεσουάρ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, είτε άμεσα, με κέρδη και παροχές είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες». Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι σε αυτές τις υποθέσεις δε χωρούν συναισθηματισμοί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να διαδώσεις τις προθέσεις και τις ιδέες σου, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις ένα λειτουργικό αξεσουάρ. Επιπλέον, αναδεικνύεται ο μεσολαβητικός ρόλος σου και οι ικανότητές σου στη διαπραγμάτευση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ζυγό σου δίνει πλεονέκτημα στο παρασκήνιο και πιθανόν να μάθεις «πράματα και θάματα»! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να το μοιραστείς με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου, αφού θα κάνει το παν για να βρεθεί μια λύση, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ή εργασίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ερμής στον Ζυγό διαμορφώνει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση, κάνε το σήμερα, που οι δημόσιες σχέσεις και το συλλογικό πνεύμα σου έχουν πάρει «τα πάνω τους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα θέματα καριέρας κι αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις τη δράση σου, δεν έχεις παρά να στείλεις το μήνυμα και σε άτομα ή φορείς που αντικειμενικά έχουν τη δύναμη και τα μέσα για να συνδράμουν στο έργο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει το πρωτοποριακό πνεύμα σου, αλλά και τη διάθεσή σου τόσο να μάθεις καινούρια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου, όπως και να κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Ζυγό αναμοχλεύει οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να φανείς συνεργάσιμος/η και διαλλακτικός/η, ώστε να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, πιθανόν να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης ή να ρυθμίσεις παλαιότερα χρέη σου. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη διανθίζει την καθημερινότητά σου με έντονες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss