5 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Λίγο απ’ όλα!

Κριός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ τη θέση σου. Ίσως, μάλιστα, η δημοσιοποίηση ενός αιτήματός σου βρει τους κατάλληλους αποδέκτες. Παράλληλα, καλείσαι να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται ολοένα και πιο «κομβικός», έχοντας ως αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Φρόντισε, ωστόσο, να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνο στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη δε σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων, αλλά ίσως να «μπερδέψει» και εκείνους, από τη στιγμή που η στάση και η συμπεριφορά σου θα γίνει υπέρ το δέον «παιχνιδιάρικη». Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν από «σκαμπανεβάσματα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας που μπορεί να συνδυαστεί και με τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, είναι πιθανό να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης και να επωφεληθείς παίρνοντας «μέρισμα» από μια διάκριση ή τα… κέρδη του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που ενδεχομένως να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως, μάλιστα, πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν» όσο δεν… πάει! Παράλληλα, προάγονται οι επαφές σου με τον έξω κόσμο και οι δημόσιες σχέσεις σου, οπότε η ημέρα σου θα αξιοποιηθεί με νέες γνωριμίες κι ευχάριστες μετακινήσεις

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε κάνει πολύ πιο συμπαθή στους άλλους, δίνοντάς σου ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Επιπλέον, καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, τον λόγο πλέον έχουν οι δημόσιες σχέσεις σου και η διπλωματία και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή με τα προσόντα του ή με τα «νάζια» του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και, πέρα από τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να «κουμαντάρεις» τα συναισθήματά σου, που σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι παιδιάστικα απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν ωριμότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο χαρούμενα και «χαλαρά» χαρακτηριστικά, ίσως, μάλιστα, ξοδευτείς για να καλύψεις τις επιθυμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κι εσύ ρούχα ή αξεσουάρ που σε «υποστηρίζουν» εμφανισιακά και κοινωνικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που, παρά την «ελαφρότητά» της, σου ανοίγει νέους δρόμους και καλά θα κάνεις να την αποδεχθείς. Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, ευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ είναι πιθανό είτε να μαζέψεις κόσμο στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας κι αν επιστρατεύσεις τις αρετές σου, μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και ατυχίες, αλλά μην το βάλεις κάτω! Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια και η κοινωνική ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss