5 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ένταση… παντού!

 

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα του οίκου σου, ίσως, μάλιστα, εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική ένταση, «ξεφουρνίζοντας» διαρκώς νέες απαιτήσεις, αλλά και ανταγωνισμούς ενώ κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από τα «καμώματα» κάποιων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Ερμή-Άρη σε θέλει πιο αποφασισμένο/η τόσο σε οικογενειακά θέματα, όσο και στην καριέρα σου, αφού με τα ημίμετρα δε θα… προκάμεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά, αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε ανταμείψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την αντίθεση Ερμή-Άρη, η καθημερινότητά σου αποκτά έντονους ρυθμούς φαίνεται όμως πως κάποια πράγματα γίνονται χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την αντίδρασή σου. Ωστόσο, το ότι κάποιος/α αυθαιρετεί απέναντί σου δεν πρέπει να σε παρασύρει να πράξεις το ίδιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι χθες θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού αρκετά ταλαιπωρήθηκες! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Την ίδια στιγμή που η αντίθεση Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες με σκοπό να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, κάποιοι/ες γύρω σου είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν εγωιστική βάση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί το σπίτι και τα οικογενειακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Άρη γεμίζει τις μπαταρίες σου και σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί με μια ανατροπή των νυν ισορροπιών. Και βέβαια σε αυτήν τη φάση όσο λιγότερους έχεις πάνω από το κεφάλι σου, τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν όλα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κοινωνικής ή επαγγελματικής ανόδου, συνδυασμένης και με οικονομικές παροχές. Ωστόσο, με την αντίθεση Ερμή-Άρη, για να φτιάξεις την «ομελέτα» σου σίγουρα θα χρειαστεί να σπάσεις… πολλά αβγά! Ίσως, μάλιστα, πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει την ευκαιρία να προβάλλεις το έργο σου, αλλά και την… αφεντιά σου! Ίσως, μάλιστα, να επεκτείνεις τη δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα εξαιρετικά παραγωγικό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Ερμή-Άρη, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Άρη ταράζει την καθημερινότητά σου με ποικίλα περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνο με… υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου είτε για τη διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αποδοτικές, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα… μέσα για να σε διευκολύνουν! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Άρη δημιουργεί εντάσεις στα οικονομικά σου κι όλα θα κριθούν από τον βαθμό της ετοιμότητάς σου απέναντι στις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή-Άρη μπορεί να σε κάνει περισσότερο επιτακτικό/η, αλλά και νευρικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που θα έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιους από τους στόχους σου, από την άλλη όμως δε θα αποφύγεις και τις «πατάτες»,!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά και μιας δικής σου επενδυτικής προσπάθειας. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss