6 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

«Φύλαγε τα ρούχα σου, για να ‘χεις τα μισά»!

Κριός

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι, από αυτήν την άποψη, οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό, περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως, μάλιστα, κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις τις πιέσεις του Κρόνου, αυτός δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της κατάρτισής σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά όσον αφορά σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού, στην καλύτερη περίπτωση, θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξή τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο θα σου δώσει να καταλάβεις ότι πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις κάποιων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μη φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά, αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωσή της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με τον Κρόνο να επισκιάζει οτιδήποτε το ψυχαγωγικό, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν και στην κάλυψη των όποιων κενών σου. Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς», χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, ενδέχεται να αποτύχεις. Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από τη συμπεριφορά ή τη γενικότερη στάση ενός ατόμου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ούτε όμως και να «φορτσάρεις», αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Στις δουλειές σου, βέβαια, έχεις καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Σήμερα, οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις, αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου, πριν μείνεις στα… κρύα του λουτρού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, ίσως, μάλιστα, ένας δικός σου άνθρωπος να «ποντάρει» στο φιλότιμό σου. Εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε όσα σε επιβαρύνουν πέραν του δέοντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου απαιτεί να είσαι πιο μετρημένος/η, αλλά και σίγουρος/η στα θέλω σου, προκειμένου να πετύχεις τους δέοντες συμβιβασμούς. Επιπλέον, σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για οτιδήποτε μεγάλο, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, σε θεωρητικό ή σε πρακτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο έχει βέβαια τις δυσκολίες του και το πιθανότερο είναι να σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά, ωστόσο, θα σου δώσει και τη δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου, αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή, στην παρούσα φάση, φαντάζουν ως πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, ίσως όμως θα ήταν σκόπιμο να περιμένεις μέχρι να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και σε οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss