6 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Όλα είναι ωραία!

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, αφού η τύχη σου «πιάνει ταβάνι»! Πρόσεξε μόνον τον τρόπο που θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία διευρύνει τους προσωπικούς και οικογενειακούς ορίζοντές σου κι ύστερα από όλα αυτά που θα συμβούν έχεις κάθε δικαίωμα να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα μέλος της οικογένειάς σου, ενώ ευνοείται και η πρόθεσή σου να αποκτήσεις ένα ακίνητο ή να αναμορφώσεις τον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Αν πάλι έχεις «βάλει στο μάτι» κάποια συσκευή, ή ένα αξεσουάρ, είναι πολύ πιθανό να σου το χαρίσουν, γι’ αυτό μην… βιάζεσαι να ξοδευτείς για την απόκτησή του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ευνοούνται οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή στις σπατάλες. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, πραγματικά αξίζει να το κάνεις! Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη  σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε φέρνει πολύ κοντά σε μια μεγάλη διάκριση ή επιτυχία και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ελέγξεις την γενναιοδωρία σου, αφού με την κεκτημένη ταχύτητα που θα αποκτήσεις δεν αποκλείεται να κεράσεις όλο το… μαγαζί! Από την άλλη πλευρά βέβαια κάθε όμορφη στιγμή αξίζει τέτοιου είδους «παρεκτροπές».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία θα συμβάλλει σε μια σειρά από ευκολίες σε θέματα υγείας ή στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και σε αποκαλύψεις μυστικών, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα, αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για δικά σου θέματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος με πρόσωπα που έχουν κύρος, θα υπάρξουν ωστόσο και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι, γι’ αυτό μη δίνεις βάση σε «πληθωρικές» υποσχέσεις, που αποσκοπούν μόνον στο να σε εντυπωσιάσουν. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς σε μια ομάδα ή παρέα, που θα σου προσφέρει πολλές στιγμές χαράς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η τύχη σου κορυφώνεται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να… αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται! Φυσικά, θα χρειαστεί να εκτεθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά στην συγκεκριμένη φάση σε συμφέρει, αφού θα αναδειχθούν τα προτερήματά σου. Βέβαια, θα υπάρξουν και στιγμές αμηχανίας, αφού κάποιοι/ες θα κάνουν «χωρατά» που σε… ξεπερνούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Μάλλον… φαίνεσαι πιο πολύ από αυτό που είσαι, όμως αυτό δε σε «χαλάει» καθόλου, από τη στιγμή που συνδυάζεται με όμορφες στιγμές. Πρόσεξε μόνον μήπως τελικά υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που είσαι διατεθειμένος/η να υλοποιήσεις. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια. Παράλληλα, θα πλαισιωθείς από άτομα που ξέρουν τη δουλειά τους και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Είναι βέβαιο πως θα σε προσεγγίσουν άτομα που υπόσχονται πολλά και πραγματοποιούν λίγα, αυτό όμως δεν πρέπει να «σκιάσει» την τύχη που σε περιτριγυρίζει και μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Παράλληλα, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου αλλά και στις τεχνικές αρρυθμίες που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει, βάζοντας στην άκρη τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να συνεχίσεις να είσαι τυπικός/η στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αφού μια «ασήμαντη» λεπτομέρεια, μπορεί να κρίνει πολλά υπέρ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμειξη. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου προταθεί μια νέα θέση ή δουλειά, δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς κι ας… γκρινιάζουν κάποιοι/ες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss