6 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δράση δίχως… αύριο!

 

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο άμεσο/η, αλλά και νευρικό/η ή ανυπόμονο/η με συνέπεια να… εκνευρίσεις όσους/ες είναι μαθημένοι σε πιο ήπιους ρυθμούς και να προκύψουν προστριβές. Ωστόσο, πίσω από την φούρια σου κρύβονται μοναδικές εμπνεύσεις, που στην ανάγκη θα καταλήξεις να τις υλοποιήσεις μόνος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού και να δράσεις αποφασιστικά, πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση. Ίσως, μάλιστα, είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε κάποιον ισχυρό, αφού, με τη συνδρομή του, μπορεί να ξεπεραστούν εμπόδια που έδειχναν «βουνό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει μια διαμάχη, που δε θέλει και πολύ για να σε οδηγήσει στα… δικαστήρια ή τουλάχιστον στην ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον, φαίνεται να αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε κρατάνε πίσω. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να εφαρμόσεις τις πρωτότυπες εμπνεύσεις σου, μένοντας μακριά από τους κακώς εννοούμενους ανταγωνισμούς. Ίσως, μάλιστα, μπορέσεις να εκμεταλλευτείς άμεσα μια εφήμερη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να μάθεις πολλά και σου συνιστά να επικεντρωθείς στην δικτύωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει την ώθηση για να διεκπεραιώσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα, ωστόσο, μέσα σε όλα ενδέχεται να προκύψει και ένας ενοχλητικός ανταγωνισμός από άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ένα σύντομο σε διάρκεια, αλλά σχετικά οξύ θέμα υγείας! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με υποψήφιους συνεργάτες ή ανταγωνιστές, θέτοντας σε… δοκιμασία τις διπλωματικές σου αρετές! Και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πείσεις άτομα που έχουν μάθει να δρουν μόνα τους και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, αλλά πάντα υπάρχει μια λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις δράση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ίσως, μάλιστα, γίνουν και έκτακτες εργασίες, που θα σε κουράσουν μεν, αλλά θα σε αποζημιώσουν με το αποτέλεσμά τους. Επιπλέον όμως, μπορεί να προκύψει και μια διαμάχη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει άμεσα, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα ταξίδι, όχι τόσο ψυχαγωγικό, όσο επαγγελματικού χαρακτήρα. Επιπλέον, ενδέχεται να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει σε μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα, την ίδια στιγμή όμως ενδέχεται να υπάρξουν και αντιδράσεις που θα σε… συγχύσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου και να τολμήσεις «το κάτι παραπάνω», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει τόσο από δημιουργική άποψη, όσο και οικονομικά. Ωστόσο, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα για να εκμεταλλευτείς τη δυναμική της στιγμής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό «ανακατεύει την τράπουλα» στα οικονομικά σου, κάτι που από τη μια θα σε βάλει να «τρέχεις» για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, από την άλλη θα σου δώσει και έξτρα εισοδήματα ή κέρδη. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να δικτυωθείς παρασκηνιακά με τα κατάλληλα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss