6 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την σύνοδο Ήλιου-Δήμητρας στον Ζυγό, θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο, αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, να είσαι βέβαιος/η πως θα αποδώσει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση υπάρξουν πολλές και χρονοβόρες διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας σε τροφοδοτεί με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους ή να «σου κάνουν πλάτες» στη δουλειά σου! Επιπλέον, ενδέχεται να ενημερωθείς διεξοδικά και για θέματα υγείας ή διατροφής. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε κάνει κι αυτός πιο… τυχερό/η, μέσω των δημοσίων σχέσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να τα πεις και να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, βρεις ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε στηρίξει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναδιάρθρωση στο γραφείο ή το σπίτι σου, κάτι που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε τεχνικές εργασίες, αλλά σε κάθε περίπτωση θα αξίζει ο κόπος σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν γόνιμες συζητήσεις για τα περιουσιακά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την σύνοδο Ήλιου-Δήμητρας στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η ημέρα φαίνεται να έχει πολλά πέρα-δώθε και αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δε σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες, αυτά όμως είναι τα… κακά των δημοκρατικών διαδικασιών!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την σύνοδο Ήλιου-Δήμητρας στον 2ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή απλά να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη μέσα από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε αναβαθμίζει, τόσο ως προς την ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου, όσο και σε σχέση με τον μεσολαβητικό ρόλο που ξέρεις τόσο καλά να παίζεις και στην παρούσα φάση μπορεί να βελτιώσει κατακόρυφα τις δημόσιες σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας σε παραπέμπει στη μυστική διπλωματία, από την οποία θα «βγουν» πολλά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα λάβεις τη σωστή ενημέρωση. Παράλληλα, πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον 11ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και μπορεί να ωφεληθείς πραγματικά μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική δράση, χρειάζεται, ωστόσο, μια αξιολόγηση, ως προς τα πρόσωπα, ώστε να διακρίνεις τους «φαφλατάδες» από εκείνους/ες που λένε λίγα και κάνουν πολλά περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας επισφραγίζει μια συμφωνία που αναβαθμίζει τους στόχους, αλλά και την καριέρα σου και θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως, μάλιστα, τιμηθείς με μια διάκριση ή με ένα ακόμη πιο χειροπιαστό όφελος, χώρια οι «υψηλές» γνωριμίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας προσδίδει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το καλό είναι πως, ακόμη κι αν «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά χωρίς σκοπό και πρόγραμμα, θα πέσεις πάνω σε «σημαίνοντα» πρόσωπα και προτάσεις συνεργασίας! Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα με τις βοήθειες ή τις συνεργασίες να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια συμφέρουσα ρύθμιση. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε κάνει πιο τυχερό/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss