6 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα αναβιώνει σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, κάτι που από την μια μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω, αλλά από την άλλη να σε εμπνεύσει στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο. Είναι, μάλιστα, πιθανό να βρεις απαντήσεις για τις αρχικές αιτίες μιας κατάστασης που σου φαινόταν «ανεξήγητη»..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δουλειά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια επαγγελματική συνεργασία, να ξαναβρείς μια πελατεία ή να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ό,τι θεωρείς «ξένο», παίρνοντας, μάλιστα, μια «πολιτική» θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες, ίσως, μάλιστα, έρθεις κοντά σε άτομα που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά. Παράλληλα όμως, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να επηρεαστείς αρνητικά από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με συγγενείς ή ένα νομικό ζήτημα, που θεωρούσες λυμένο. Επιπλέον όμως, ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως, μάλιστα, «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η στον χειρισμό των υποθέσεών σου, με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν! Μπορεί, ακόμα, να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις σε παλαιά περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας τη «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, δε θα λείψουν όμως και οι διαπραγματεύσεις για μια παλιά υπόθεση που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντάς σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους, αλλά και σε ένα παλαιό πρόβλημα υγείας, που επανακάμπτει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα, ενδεχομένως να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου, αλλά και να συναντήσεις άτομα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό», ίσως, μάλιστα, συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολιτικό «πρόσημο». Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Αυτήν την περίοδο, η προσοχή σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι, αλλά και την καριέρα σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου. Επιπλέον, η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να τονώσει το ενδιαφέρον σου για πρόσφυγες-μετανάστες, είτε από την καλή είτε από την… ανάποδη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη τη λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτή σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις και ασχολούμενος/η με παλιά ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα αναβιώνει οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να βρεθεί μια λύση, κάτι που γίνεται, οπότε αξίζει να προσπαθήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας, όπως και να σου δοθεί ένα κληροδότημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss