7 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Πρώτα οι υποχρεώσεις

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα, όπου «μετράνε» κυρίως οι λεπτομέρειες κι όχι το πόσο καλός/η είσαι στο να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ίσως, λοιπόν, προς στιγμή «στριμωχτείς» και να χρειαστεί να εξηγήσεις αναλυτικά το πρόγραμμα και τους σκοπούς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνάδει με τους σχετικά αργούς ρυθμούς σου και αναδεικνύει τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές σου, κάτι που θα σε «ανεβάσει» και στα μάτια των άλλων. Ίσως, μάλιστα, να πετύχεις και μια επωφελή συνεργασία με άτομο του εξωτερικού!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να δώσεις «μάχες» για να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Παράλληλα, μια συμφωνία ή συνεννόηση στο παρασκήνιο μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδίδει μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, αναβιώσει και κάποιο ζήτημα που θεωρούσες πως έχει λήξει, αλλά φαίνεται να έχει και συνέχεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με χρήσιμα άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωσή σου, ίσως, μάλιστα, υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σου απλουστεύσουν τη ζωή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, δεν αποκλείεται, δε, να υπάρξουν και θέματα που όλοι θεωρούσαν λυμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Στον επαγγελματικό τομέα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου «δουλεύει» για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια επαφή που ανοίγει τους ορίζοντές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως, μάλιστα, επανέλθουν στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να πετύχεις μια επαγγελματική συμφωνία, από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά, αν βάλεις στην άκρη τους περιττούς συναισθηματισμούς! Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που «κάνουν τη διαφορά». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα με τη μεσολάβηση κάποιων ειδικών. Μπορεί βέβαια και να ξοδευτείς για ένα θέμα που αφορά στην υγεία σου ή για να προμηθευτείς αναγκαίο εξοπλισμό για το Πάσχα. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, που ένα μέρος τους έχει να κάνει με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες νοητικές σου ικανότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ξεμπερδεύεις οριστικά με τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν, ενώ είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, βάζοντας σε μια τάξη τα πράγματα, ίσως, μάλιστα, βρεις κάτι κρυμμένο, που «σου λύνει τα χέρια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Μια γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σχέδιά σου, οπότε μη διστάσεις να «μπεις στο ψητό», όσο κι αν… πλήττεις! Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ευνοεί την διάδοση των ιδεών σου, αρκεί να δράσεις οργανωμένα και τηρώντας τους τύπους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss