7 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Γνωρίζεις κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα και δεν σου το δηλώνουν προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα βγεις χαμένος/η αν δεν κινηθείς με βάση την λογική σου αλλά την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, έτσι χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένη στόχευση. Και βέβαια μπορείς να ονειρευτείς και να ευχηθείς ότι θέλεις αλλά και να διαλογιστείς! Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα ανυπόστατων φημών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αφηρημάδες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου αντί ωστόσο να σε βοηθούν φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα με τις μη ρεαλιστικές –ενίοτε και παραπλανητικές- προσεγγίσεις τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αβλεψίες στην καθημερινότητά σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία ή να εμπνευστείς από κάποιον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν από μόνα τους κι αν δεν γίνουν πάλι ωφελημένος/η θα βγεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Θα περάσεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, καλείσαι όμως και να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έστω κι αν δεν πρόκειται για υλική βοήθεια αλλά για μια εμψύχωση, που θα κάνει και σένα να νοιώσεις καλά. Παράλληλα, σου προσφέρονται όλες οι βοήθειες ή οι εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς απαλύνει τις εντάσεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «αιθέριο» περιβάλλον! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές τάσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού ένα άτομο θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ή να σε εξαπατήσει, ενώ ψάξε και για διαρροές υγρών ή αερίων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έναν ευχάριστο τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «ψαχτείς» εσωτερικά ή να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, αναζητώντας γαλήνη και ισορροπία..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια «Χίμαιρα». Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων επιτήδειων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Καλείσαι να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, μπορείς να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που στοχεύει στην παραπλάνησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss