7 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ανανεωτικό κλίμα

Κριός

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μη διστάσεις, λοιπόν, να προβείς σε αλλαγές, είτε στον τρόπο ζωής σου είτε στην οικονομική διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να επιλύσεις ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου ή την κοινωνική σου δράση και «κατάγονται» από παλιά ή απλά η μη διευθέτησή τους δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά. Θα χρειαστεί βέβαια να αλλάξεις την πάγια τακτική σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να βγεις προς τα έξω και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, φρόντισε, ωστόσο, να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνο σε επουσιώδη ζητήματα και… κουτσομπολιά για το έγινε στο παρελθόν! Αντίθετα, αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου για να καλύψεις κενά στις σπουδές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ουρανός στον Ταύρο διαμορφώνει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το πλαίσιο των δραστηριοτήτων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, κατά τα άλλα όμως δεν εξυπηρετεί την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα, αντίθετα αναμένονται αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στην καριέρα σου. Ίσως, βέβαια, πρόκειται και για εξελίξεις που δε σε αφορούν προσωπικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, κατά τα άλλα όμως δεν εξυπηρετεί την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα, αντίθετα αναμένονται αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στην καριέρα σου. Ίσως, βέβαια, πρόκειται και για εξελίξεις που δε σε αφορούν προσωπικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Ίσως, πάλι, εκπλαγείς ευχάριστα από τις επιλογές ενός ατόμου που είχες κατατάξει στους… ανεπιθύμητους! Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο να επηρεάζει τα οικογενειακά σου, ούτε μπορείς, ούτε πρέπει να μείνεις αδιάφορος/η στα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν και τώρα αποκαλύπτονται, αφού θα σου αποδοθούν είτε τα εύσημα είτε οι κριτικές. Παράλληλα, προοιωνίζονται συνεργασίες ή κοινωνικές δράσεις, που θα αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ουρανό στον Ταύρο να έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, πιθανόν να ανανεωθεί το κλίμα στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, επεκταθείς και προς το εξωτερικό. Κι επειδή συνολικά θα υπάρξουν νέα δεδομένα, το θέμα είναι να είσαι ανοικτός/η σε αυτά, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να την «πατήσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ουρανός στον Ταύρο απελευθερώνει τη δημιουργική έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο περισσότερο θα… προκόψεις! Όσο για το κοινό σου, μπορεί να εκπλαγεί ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με την νοοτροπία του. Επιπλέον όμως, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πιάσεις από την αρχή ανολοκλήρωτες υποθέσεις του παρελθόντος, αντίθετα όμως βάζει φρένο σε κάποιες από τις τωρινές επιδιώκεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιδράσεις αψυχολόγητα, απέναντι σε συμπεριφορές ή επιλογές των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να σπάσεις τη ρουτίνα και να ανανεωθείς, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα ή κύκλους που ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά τους. Ίσως, μάλιστα, οδηγηθείς προς τα εκεί ύστερα από κάποιες αρνητικές αντιδράσεις «δικών σου» ανθρώπων, που μάλλον προτιμούν τη βολή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss