7 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ένας ονειρικός κόσμος

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου κι αφήνοντας για αργότερα τις καθημερινές υποθέσεις σου. Κι ένας λόγος παραπάνω για να το πράξεις είναι το ότι στην καθημερινότητά σου αναμένονται αναβολές και ακυρώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά την έκβαση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να εξαπατηθείς. Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τότε έχει καλώς. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ανανεώνει το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τον κεντρικό σου ρόλο σε μια υπόθεση, εδώ όμως θα χρειαστείς όσο τίποτε άλλο την ικανότητά σου να ελίσσεσαι ή να… υπεκφεύγεις έντεχνα, μέσα από μια «δημιουργική ασάφεια»! Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος δρόμος για σένα, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να «δραπετεύσεις»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» και να αφεθείς σε σκέψεις ή οράματα για ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως βρεθείς σε ένα μέρος με ιδιαίτερη «αύρα» ή να γνωρίσεις «αλαφροΐσκιωτα» άτομα που έχουν περίεργες ευαισθησίες και φυσικά τον… δικό τους τρόπο να βλέπουν τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σε… παρασύρει να ασχοληθείς μαζί του, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα, αν όμως μπεις στον κόπο, θα διαπιστώσεις τελικά ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα, αλλά και τους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα ρίχνει «ομίχλη» στα επαγγελματικά σου, ενώ αναμένεται να σε δυσκολέψει αρκετά με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να… βοηθήσεις κόσμο, παρέχοντας διευκολύνσεις και υπηρεσίες σε πρόσωπα όμως που αντικειμενικά βρίσκονται σε θέση αδυναμίας κι όχι σε εκείνα που σε «παραμυθιάζουν» και εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Ας μην είσαι, λοιπόν, τόσο καλόπιστος/η, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις «στόχος» και κάποιων επιτήδειων. Ουσιαστικά, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητά σου, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε «θολές» καταστάσεις που δεν είναι έτσι όπως σου παρουσιάζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι πιθανό να τρέξεις «τζάμπα και βερεσέ», προκειμένου να καλύψεις προαπαιτούμενα που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Επιπλέον, αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από κάποιες «πονηριές», μείνε στο ότι θα έχεις μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α ή τι αποδίδει καλύτερα. Επιπλέον, αν ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ένα άτομο που «ποντάρεις» πολλά επάνω του, θα αποδειχθεί τελικά πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, το λάθος όμως είναι και δικό σου, αφού εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να τα εμψυχώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να διακριθείς και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ειδικά στον χειρισμό «μπερδεμένων» καταστάσεων και την εμψύχωση προσώπων που περνάνε δύσκολα. Οφείλεις, ωστόσο, να «ακούσεις» τη φωνή της διαίσθησής σου, αφού με τη λογική άκρη δε θα βγάλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss