7 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Ύποπτες κινήσεις

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι αν δεν διαθέτεις τα κατάλληλα μέσα ή τον αναγκαίο εξοπλισμό, δεν είναι σκόπιμο να κοντράρεις «σκοτεινά» άτομα και υπόγειους μηχανισμούς. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια κρίση απαισιοδοξίας ή ματαιότητας. Παράλληλα, ωθείσαι να επιχειρήσεις κάτι σχετικά παράτολμο στην καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε θέλει αρκετά πιο καχύποπτο/η σε μια νομική υπόθεση, αλλά και στη δουλειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «καταβροχθίσεις» μια νέα γνώση σε χρόνο ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου συνιστά να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που σε παρασύρουν σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις, με «τυράκι» την αποκάλυψη μυστικών ή πληροφοριών «για λίγους». Μπορεί, ωστόσο, να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στη ζωή -και ιδιαίτερα στην καριέρα σου- δρομολογούνται καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο, ίσως και με κακές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών. Παράλληλα, εξακολουθούν να ταράζονται οι ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να προσέξεις ένα άτομο που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και γενικότερα να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα «χάκερς», ενώ οι επαφές και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εκτεθείς σε παράνομες ενέργειες, είτε από «περιθωριακά» άτομα είτε από «λύκους» με… γραβάτες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Από την άλλη, ίσως μάθεις ένα δυσάρεστο για δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, οι σχέσεις με τους οικείους σου είναι το αδύνατο σημείο σου για αυτήν την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια μη αναστρέψιμη κατάσταση στη δουλειά σου, ύστερα από εξελίξεις που δεν ορίζεις και -κάτω από τέτοιες συνθήκες- το μόνο που σου μένει είναι να «δεις» μπροστά και να μην «κολλήσεις» σε πρακτικές που σε φθείρουν ψυχικά και κατεβάζουν το επίπεδό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα διεγείρει τη λίμπιντό σου κι αν δεν βρεις… τρόπο να τη διοχετεύσεις, τότε δε θα ξέρεις τι σου φταίει! Επειδή όμως την ίδια στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιου πάθους σου, μη μπεις στη διαδικασία μιας προσδοκίας είτε συναισθηματικής είτε οικονομικής, αφού στο τέλος εσύ θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πετύχεις πολλά και γρήγορα, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιδράσεις των άλλων, ακόμη και με έντονο τρόπο. Εξ άλλου, μπροστά στα επείγοντα οι «δημοκρατικές διαδικασίες» περισσεύουν! Επιπλέον, καλείσαι να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, με δίαιτα και γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή να σε ταλαιπωρήσει με ένα επικοινωνιακό «black out» την πιο ακατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «σου σκάβει τον λάκκο» αλλά, αν ψάχνεις τρόπους για να «ξεγλιστρήσεις» από την… κακή σου μοίρα, να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θέτει σε κίνδυνο τις οικονομική ασφάλειά σου, αφού απέναντί σου στέκουν ισχυρά συμφέροντα, που, αν δεν «πας με τα νερά τους», σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, ενώ από την άλλη, αν συνεργαστείς, θα σε «κρατούν στο χέρι»! Δηλαδή, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss