7ο Athens Open Air Film Festival: Στήν παραλία παρέα με τον… “Dude”

Οι μπελάδες του παροιμιωδώς ράθυμου Τζεφ «The Dude» Λεμπόφσκι, που ξεκίνησαν από μια ατυχή συνωνυμία κι ένα κλεμμένο χαλί, έχουν ανυψωθεί στη σφαίρα του λατρευτικού cult, παρέα με μορφές ανεπανάληπτες όπως αυτές του Τζον «Τζίζους» Τορτούρο ή του ιδιαιτέρως ευέξαπτου Τζον Γκούντμαν.

 

Σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 7 Ιουλίου, το 7ο Athens Open Air Film Festival, καλεί τούς απανταχού σινεφίλ, να πάρουν τις ψάθες, τις πετσέτες ή τις καρέκλες τους, να φορέσουν μαγιό και να πάνε στην παραλία του Αγίου Κοσμά για μία all-time classic, απόλυτα καλοκαιρινή προβολή δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα!

Πιο συγκεκριμένα τo 7th Athens Open Air Film Festival φέρνει στα νότια προάστια της Αθήνας, τον ανυπέρβλητο dude του μοντέρνου σινεμά. Ο λόγος φυσικά για την ευρηματική κωμωδία των αδερφών Τζόελ και Ίθαν Κοέν, “Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι” που έχει αναγορευτεί σε cult αριστούργημα. Η ταινία αυτή του 1998 με πρωταγωνιστή τον υπέροχο Τζεφ Μπρίτζες θα φιλοξενηθεί σε μία παραθαλάσσια προβολή, κάτω από τον έναστρο ουρανό και μια ανάσα από τη θάλασσα, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει beach party με dj set από τον Γιώργο Μουχταρίδη του Pepper 96,6!

H απόλυτη καλοκαιρινή προβολή λοιπόν, παρέα με τον Dude την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:30 στην Παραλία Αγίου Κοσμά (στάση τραμ 2η Αγ. Κοσμά, Λεωφόρος Ποσειδώνος) με ελεύθερη είσοδο για τους σινεφίλ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss