Το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, κάνει βουτιά στο φουτουριστικό σινεμά με μια προβολή-έκπληξη

Με μία από τις πιο μεγαλειώδεις δημιουργίες στην ιστορία του φανταστικού σινεμά αποχαιρετά τον Ιούλιο, πριν το σύντομο διάλειμμά του για διακοπές, το 7th Αthens Open Air Film Festival, την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε σε μία μετα-αποκαλυπτική μητρόπολη του μέλλοντος;

To φουτουριστικό νουάρ αριστούργημα, που επηρέασε όσο ελάχιστες ταινίες την παγκόσμια ποπ κουλτούρα, προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη, 35 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, στην οριστική εκδοχή (δείτε παρακάτω το trailer) που το είχε οραματιστεί εξαρχής ο σκηνοθέτης του!

Tην προβολή θα φέρει σε άλλο επίπεδο ο «μάγος» της εικόνας και του ήχου, Θοδωρής Βασιλόπουλος της Art of Sound, χρησιμοποιώντας ένα υψηλής ποιότητας ψηφιακό ηχητικό σύστημα αναπαραγωγής του ηχητικού μέρους της ταινίας με περιμετρική κάλυψη θεατών.

Επιπλέον, θα δημιουργήσει αρχιτεκτονικούς φωτισμούς που θα λειτουργούν ως «προέκταση» της οθόνης προβολής δεξιά και αριστερά στους τοίχους των κτιρίων αλλά και των στοιχείων του χώρου, με προβολή γεωμετρικών σχεδίων και μίξη χρωμάτων μέσω ψηφιακών ρομποτικών φωτιστικών σωμάτων! Όλα αυτά θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα και θα προσφέρουν στο κοινό μια μοναδική, αυθεντικά φουτουριστική εμπειρία!

Παρασκευή, 28 Ιουλίου | 21:30

Προαύλιο Μηχανουργείου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι, Αθήνα)

Είσοδος Ελεύθερη

Η προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το κοινό της προβολής θα δροσίσει το Schweppes.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss