8 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Μια «ανένταχτη» Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία! Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε «κόντρα ρόλο» παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Κι αν είσαι… εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά διαψευστείς, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αγνοώντας βασικές ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η «επαναστατημένη» Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις απότομα ή παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές… απορίες σε εκείνους/ες που σε έχουν μάθει αλλιώς! Πάντως, να είσαι ανοικτός/η απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να κινείται στον αστερισμό της ανατροπής, στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, στην περίπτωση που τα θεωρείς όλα δεδομένα αλλά και να σε ευνοήσει με απρόσμενο τρόπο αν δεν έχεις «κολλήματα» και είσαι πρόθυμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Μια όλως διόλου διαφορετική Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που δεν ανήκουν στον συνήθη κύκλο σου και είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, αρκεί να βάλεις στο περιθώριο τις προκαταλήψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να επηρεάζεται από τον Ουρανό, δεν έχεις παρά να «τιμήσεις» τις πιο ιδιαίτερες αναζητήσεις σου, αφού στις… υπόλοιπες τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένεις. Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και στο σπίτι ή την οικογένεια, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα σε ξεβολέψει, είτε για εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Μια «αντισυμβατική» Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα μήνυμα ή έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, στο δημιουργικό πεδίο, καλείσαι να απελευθερώσεις την «τρέλα» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να καταστρατηγεί τους κανόνες, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Το κακό βέβαια είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μια «χειραφετημένη» Αφροδίτη στο ζώδιό σου κλονίζει κάποιες από τις σταθερές σου και σε καλεί να… αλλάξεις μυαλά, αφού η συνήθης πολιτική σου δεν θα αποδώσει. Επιπλέον, ακόμη κι αν νοιώσεις «προδομένος/η» από έναν «δικό σου» άνθρωπο, μην ξεχνάς ότι οι κανόνες δεν επιβάλλονται, όταν από την άλλη πλευρά υπάρχει έντονα αναπτυγμένο ένα αίσθημα ελευθερίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Μια αποκαλυπτική Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει νέα που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα διαλύσουν και μύθους που «τρέφεις» στο μυαλό σου. Ακόμη, μπορεί να ξεβολευτείς από ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχή αν «πιαστείς» από την διαφορετικότητά σου και την πρωτοτυπία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Τα καλά νέα είναι πως η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις τακτική, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά τους, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss