8 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τάσεις (δια)φυγής!

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να γίνεις πιο φινετσάτος/η στις επιλογές σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για την ασφάλεια των περιουσιακών σου στοιχείων ή για την προστασία του προσωπικού χώρου σου, από πονηρές πρακτικές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο «σκαλίζει» τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις είναι βέβαια στο πρόγραμμα, αλλά να θυμάσαι ότι πιθανόν να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Επιπλέον, ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και να μην πάρεις την απόφαση που θα έπρεπε!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όλα δείχνουν ωραία και καλά, κάτι όμως που… δεν ισχύει και, πέρα από τις πονηριές των άλλων, υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσεις σε λάθη που δε συνηθίζεις. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά και καλό είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο» οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα! Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει στις «επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, που απαιτούν τη λύση τους, αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας. Μάλιστα, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό ένα οικονομικό ή εργασιακό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη ενδεχομένως να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να αποστασιοποιηθείς από όλα αυτά, καλλιεργώντας τις πνευματικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δε… βλάπτει, αν δεν έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο ασταθή στις επιλογές σου και μάλλον αναποφάσιστο/η, ενώ ανάλογη εικόνα εισπράττεις και από τους άλλους. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες καμία σχέση ή συνεργασία δε μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη ή σίγουρη, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αναδείξει κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τόσο τις σχέσεις-συνεργασίες σου όσο και ζητήματα που έχουν να κάνουν με αιτήσεις, χαρτιά, αλλά και τις μετακινήσεις σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λαθέψεις, να αποπροσανατολιστείς ή να ακυρωθούν κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να είσαι stand by σε θέματα, που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν νέα δεδομένα ή μεταβολές που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου, όπως πχ η έλευση επισκεπτών. Παράλληλα, μπορεί να αναδειχτεί ένα εργασιακό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που καλλιεργεί τη φαντασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss