8 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τον λόγο έχει η… θεά τύχη!

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα τα στοιχεία είναι… εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων, το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος και να λύσεις το πρόβλημά σου με τη βοήθεια της τύχης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την αντίθεση Ήλιου-Δία, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στη ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα, μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία μπορεί να σου «αλλάξει επίπεδο». Αν, πάλι, δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα περάσεις όμορφα με καλή παρέα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ήλιου-Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να συμβάλλει στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και μάλιστα με «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα, καλό είναι, ωστόσο, να μην αρκεστείς μόνο σε κοινωνικές «αβρότητες», αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον, αλλά και κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Ίσως, βέβαια, να αναδειχθεί και κάποιο «σκάνδαλο», από τη στιγμή όμως που ακούγεται το όνομά σου, δεν έχει και τόση σημασία ο λόγος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, τη συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση, αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα, όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να βρεθείς πιο κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς αποδοτικά ή απλά να διασκεδάσεις! Επιπλέον, ίσως πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Δία συμβάλλει στη θετική εξέλιξη των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου, ενώ αν απευθυνθείς στο κοινό σου, θα λάβεις την δέουσα ανταπόκριση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σε εφοδιάζει με… καντάρια τύχης, σε σημείο που ό,τι κι αν κάνεις, ιδιαίτερα στον τομέα της δουλειάς σου, να έχει ευτυχή κατάληξη! Αυτό όμως δε θα πρέπει να σε κάνει να πιστέψεις ότι έχεις «υπερφυσικές» ικανότητες ή ότι θα συμβαίνει πάντα το ίδιο, χωρίς να εργαστείς σκληρά.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ήλιου-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη ίσως σου αποκαλύψει μυστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, αποκτάς αναπόφευκτα πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και τα καλά νέα είναι ότι με την αντίθεση Ήλιου-Δία έχεις πλέον την τύχη που χρειάζεσαι. Αν, μάλιστα, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού ενδέχεται να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου-Δία διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μη διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στη διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss