8 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ήλιος απέναντί σου σε βοηθά να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα, δείχνοντας στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στις «επάλξεις», ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δε συνάδουν με τα θέλω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να μεριμνήσεις για μύκητες και παράσιτα, που σε περιτριγυρίζουν και δεν είναι σκόπιμο να τους δώσεις… θάρρος! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για δική σου υπόθεση είτε για συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό «βγάζει» τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και σε ωθεί σε αναζητήσεις, που για τον πολύ κόσμο είναι ουτοπικές, αλλά «τρέφουν» την ψυχή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ζυγό δίνει μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σου, μέσα από καλλιτεχνικές ή πολιτιστικές δράσεις, ενώ αν αποφασίσεις να εξωραΐσεις τον χώρο σου, θα έχεις άριστα αποτελέσματα. Παράλληλα όμως, με τον Άρη να «παίζει» παντού, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να «ξεγλιστρήσεις» με αόριστες υποσχέσεις ή αθώα ψέματα, από μια δύσκολη κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ζυγό τονίζει τη διάθεσή σου να προσφέρεις και να χαρίσεις όπου έχουν την ανάγκη σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρη φέρνει εντάσεις ή αντιζηλίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της και δε φείδεται «αθέμιτων» μέσων και δη… ερωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» από τα τετριμμένα και να ταξιδέψεις στον κόσμο των ονείρων σου! Παράλληλα όμως, πολλά «παίζονται» στα προσωπικά σου, όπου, προσπαθώντας να κατακτήσεις ένα πρόσωπο ή να το πείσεις για κάτι, θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια «μεταφυσική» εμπειρία, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες! Παράλληλα βέβαια, μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι πιθανόν να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε κάνει να φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν, ενώ εγείρει και υπερβολικές προσδοκίες από άτομα που στην πραγματικότητα δε σου κάνουν! Παράλληλα, με τον Άρη να φορτσάρει, αναμένονται ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ίσως, μάλιστα, σπάσει ή χαλάσει κάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να υπερβείς όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά ή σε αγχώνουν, μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου υπενθυμίζει ότι κάποιες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, όταν η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να τις ακούσει. Κι εδώ το κακό είναι πώς ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η και λιγότερο καλοπροαίρετο/η σε οικονομικά ζητήματα. Επειδή, μάλιστα, το παρασκήνιο «οργιάζει», αν «το ψάξεις», θα πέσεις πάνω σε υπονομευτικές ενέργειες, που απαιτούν άμεση απάντηση, έστω κι αν δημιουργηθεί προσωρινά ένα «πολεμικό» κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss