8 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές στα εργασιακά σου, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να βλέπεις μόνο την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο ενδέχεται να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση. Επιπλέον όμως, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην καριέρα σου ή τη διαμόρφωση του χώρου σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου δίνει το έναυσμα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και… εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου. Παράλληλα, επηρεάζονται οι συνεργασίες σου κι όσο καλά είναι τα πράγματα τη μια στιγμή, τόσο… ανάποδα ενδέχεται να γυρίσουν την άλλη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως πέσεις θύμα κάποιων επιτήδειων. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να φορτσάρεις στη δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, καλείσαι να αφεθείς στον «φύλακα- άγγελό» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στη φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Ακόμα, μπορεί να λάβεις ένα «κομβικό» μήνυμα από το… υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να… καταπραΰνεις αντιζηλίες ή ανταγωνισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί «συνωμοτικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά υποψιαστείς το λάθος άτομο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη πιθανόν να συμβάλλει σε έναν επικοινωνιακό «κρεσέντο», με τα πάνω του και τα κάτω του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου, μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά πρόσεξε, μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως, μάλιστα, έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα. Ωστόσο, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να χαθείς ή να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, εξ αιτίας μιας παραπληροφόρησης. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που σίγουρα κάτι άλλο κρύβουν από πίσω τους, ενώ ανάλογα θολό είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ό,τι κι αν κάνεις, να έχεις τα χέρια… μακριά από το πορτοφόλι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα, αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδεχομένως να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις τα τρωτά σημεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss