9 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ένα σοβαρό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, αφού δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Σήμερα σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Οι αιτιάσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι και μια ισχυρή αντένδειξη για συμφωνίες ή συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται της… υπομονής και μάλλον δεν έχει νόημα να επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν σου «βγαίνει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους, οπότε πράξε αναλόγως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Σήμερα όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμό σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν! Ακόμη όμως κι αν πιεστείς από ένα πρόσωπο που δύσκολα μπορείς να του πεις «όχι», φρόντισε να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τις προϋποθέσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου βάζει ένα προσωρινό «στοπ» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, τα οικονομικά σου περνούν από «στενωπό», και μάλλον πρέπει να περιορίσεις τις ορέξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η ημέρα σου δεν αναμένεται να είναι εύκολη στον επαγγελματικό τομέα, ενώ και ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους κινείται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, κάτι που δύσκολα θα αλλάξεις ακόμη κι αν τα κάνεις όλα «τέλεια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Κάποια εμπόδια δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οφείλεις να «παίξεις άμυνα» απέναντι σε πιέσεις, τόσο στα οικονομικά σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αποφεύγοντας μάλιστα να μπλέξεις τον ένα τομέα με τον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss