9 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Θετικό κλίμα

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο και τον Δία στον Σκορπιό, οι οικονομικές προοπτικές σου δείχνουν εξαιρετικές, ίσως, μάλιστα, κερδίσεις από απώλειες άλλων και το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι κάποιες αχρείαστες αγορές που «ταΐζουν» απλά τη ματαιοδοξία σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένονται ποικίλα «τυχερά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου, με τον Άρη, δε, στην «κορυφή» του ωροσκοπίου σου, χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να «έρθεις στα ίσα σου».!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Έστω και στα… τελευταία της, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα απολαυστικό ταξίδι ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση, είτε για σένα είτε για κάποιον/α συγγενή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Τόσο η Σελήνη στον Ταύρο, όσο και ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν και -το κυριότερο- δείχνουν πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου. Κι αν τυχόν κάποιοι/ες δε «σου κάτσουν», υπάρχουν οι επόμενοι/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Και το καλό είναι ότι παρά τις όποιες παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο Δίας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που στην πλειοψηφία τους θα είναι για καλό σκοπό ή θα αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου. Επιπλέον, με τον Δία στον Σκορπιό είναι πιθανό να έχεις μια «τυχερή» συνάντηση ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αρρυθμία στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, όμως αν «στριμωχτείς» προσωρινά, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού ο Δίας στον Σκορπιό δε θα σε αφήσει έτσι, ακόμη κι αν κάνεις μια σπάταλη διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν τη θέση σου. Και γενικότερα όμως είσαι σε θέση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου φυλάει για το τέλος τα καλύτερα, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού που διάκεινται θετικά απέναντί σου και να σου ανοίξουν μερικούς… ακόμη δρόμους! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς, ωστόσο, να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά βέβαια θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά θα πάρεις… ακόμη περισσότερα, και ειδικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για τη συνέχεια. Και βέβαια μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνο να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματά του, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν καταστάσεις που δεν αξίζουν της προσοχής σου. Από την άλλη, η δημοσιοποίηση μιας επιθυμίας σου θα έχει ως αποτέλεσμα την εκπλήρωσή της!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss