Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας είναι εδώ!!! Τι μας επιφυλάσσει; Δείτε αν ανήκετε στα ζώδια που ευνοείστε ή από εκείνα που δεν πρέπει να προβείτε σε καμία απολύτως κίνηση! Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Οικονομικές υποθέσεις

Κριός

 

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και την δημοσιοποίηση του έργου σου, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/η στις προτροπές των άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αξιοποιήσεις μια οικονομική ευκαιρία ή μια χρηματοδότηση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα νιώσεις την ανάγκη ή την επιθυμία να προσεταιριστείς άτομα που διαθέτουν κάτι το «μυστήριο» και τα οποία «σε αντιλαμβάνονται», ιδιαίτερα σε σχέση με τις πιο πρακτικές αναζητήσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους, σύντομα όμως θα «ξεφουσκώσουν», γι’ αυτό μην «κολλήσεις» σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Δίας στον Ζυγό αναδεικνύει πολλά από τα ταλέντα σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις συγκεκριμένα οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη, μέσα από μια γνωριμία. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα παιδί σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου… ετοιμάζει πολλές και ποικίλες εργασίες, ενώ σε ωθεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Δίας στον Ζυγό δίνει έναν αναπτυξιακό τόνο σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου είτε στην καριέρα σου και είναι μια καλή στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα, που χαρακτηρίζονται ως «μαύρα πρόβατα» αλλά σίγουρα για σένα «μετράνε» αλλιώς αφού «πιάνεστε» συναισθηματικά.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κινηθείς ώστε να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» ή μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως θα γίνουν αφορμή για να λυθούν κάποια ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα απλά «έμπαιναν κάτω από το χαλί»!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε κακεντρέχειες και κουτσομπολιά για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα, θα αποκομίσεις διακριτά οφέλη σε μια πιο επιμορφωτική κατεύθυνση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σου αναμένεται να αναδείξει μερικά ακόμη από τα ταλέντα σου και να συμβάλει στην αναγνώριση και την αποδοχή σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τις πιο ξεχωριστές πτυχές του χαρακτήρα και των ενδιαφερόντων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ακραίους συναισθηματισμούς, που σίγουρα θα δυσκολέψουν την ζωή όσων σε περιβάλλουν αλλά και την δική σου!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει επιπλέον αφορμές κι αιτίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και σε αυτήν την φάση ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση, αφού ο δείκτης της αποδοχής σου από τους άλλους «κτυπάει κόκκινο».

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Μια συμφωνία μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για την ζωή σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Παρά τις όποιες «τριβές» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα απαλλαγείς από ένα σημαντικό βάρος. Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε μια επωφελή ρύθμιση χρεών, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οφείλεις να διαπραγματευτείς, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss