Adrift: Μια αληθινή ιστορία αγάπης, απώλειας και επιβίωσης στη θάλασσα (trailer)

Η Odeon σε συνεργασία με την STX Entertainment κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της βασισμένης σε αληθινά γεγονότα, περιπέτεια επιβίωσης του Baltasar Kormákur με τον τίτλο Adrift.

Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Tami Oldham (Divergent, Big Little Lies) ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά.

Μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και το ένστικτο της επιβίωσης, με την υπογραφή του Baltasar Kormákur, σκηνοθέτη της συναρπαστικής περιπέτειας Everest. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Richard Sharp και Tami Oldham βρίσκονται οι Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire) και η Shailene Woodley (Divergent, Big Little Lies)

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 31 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss